reklama

Wrześniówkowe mamy

hruda, a jescze a propo's basenu, to czy sa ywmagane jakies specjalne pieluchy dla dzieci, bo tak mi znajmoy mowil.

moje dzieci( czyt. julitka i maz) juz spia. :-)ja wpadlam na chwilke i chyba tez zmykam. mam jakiegos dola, bo P teraz strasznie wykorzystuja w pracy.:-( wstaje ok. 2w nocy i jedzie,a wraca dpeiro ok.18:wściekła/y:!! twierdza, ze ma pracowac 8godz, ale czesto drugie 8 zajmuje mu dojazd na miejsce (jezdzi do roznych gospodarstw ogordniczych w kraju). ku...przeciez to jst chore:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:!!! jak dlugo tak mozna pociagnac, tydzien, dwa, ale nie dluzej! przeciez kiedys tez musi spac i z nami pobyc, nie mowiac o obowiazkach w domu i na podworku. on jest za miekki i tak daje soba robic!! buntuje go tu troche, ale o du... potluc moje gadanie!! najbardziej mnie wkurza to, ze to ja chyba bardziej sie o niego martwie niz on sam. boje sie tez zeby szczesliwie dojezdzal do celu, bo przeciez zmeczenie za kierownica to katastrofa!!
rozumiecie mnie???:-(

Rozumiem i mam nerwa na Takich ludzi, którzy wykorzystuja drugich :wściekła/y:

R stara się o przyjecie do policji i z tego co mi mówił we wrzesniu jak go przyjmą (a przyjmą na 99,9%) wyjedzie na szkółke, która trwa 6 i pół miesiąca :no::wściekła/y: już ma nerwy!!! Będzie przyjeżdzał raz na tydzien dwa..... jak o tym myśle to robi mi się niedobrze!!!!!:wściekła/y:

reklama
Rozumiem i mam nerwa na Takich ludzi, którzy wykorzystuja drugich :wściekła/y:

R stara się o przyjecie do policji i z tego co mi mówił we wrzesniu jak go przyjmą (a przyjmą na 99,9%) wyjedzie na szkółke, która trwa 6 i pół miesiąca :no::wściekła/y: już ma nerwy!!! Będzie przyjeżdzał raz na tydzien dwa..... jak o tym myśle to robi mi się niedobrze!!!!!:wściekła/y:

nic ciekawego, jedyne pocieszenie, to to,ze ta szkolka sie skonczy, a w pracy P nieiwem jak dlugo tak bedzie

A ja znam przyczyne zlej nocki i calego dnia Naomi.wyszla jej gorna jedynka.Mamy trzeciego zeba:-):-):-):-):-):-):-)

Justyna wy wcinasz lody z bita smietana,a ja objadam sie popkornem:-D:-D:-D:-D

Donkat pewnie ze rozumiemy twoja zlosc.I ci sie nie dziwie tez bym byla wciekla i najchetniej pozabijala ludzi ktorzy tak wykorzystuja innych.

Milej nocki kobitki i kolorowych snow.No i spokojnej nocki dla naszych dzieciaczkow.

Hey wam!
Nie chce mi sie nic pisac, M wrocil dopiero o 21 do domu i teraz sie kapie. Amanda dzis pierwszy raz podniosla sie sama na nozki, trzymajac raczki o barierke lozka :-) Jestem dumna z mojej coreczki :-) Zaczelam piszczec i podskakiwac ze szczescia, a ona za mna :-) Takie te nasze male stworzonka sa kochaniutkie.A jutro mamy 3 rocznice slubu(skorzana) :-)

Hey wam!
Nie chce mi sie nic pisac, M wrocil dopiero o 21 do domu i teraz sie kapie. Amanda dzis pierwszy raz podniosla sie sama na nozki, trzymajac raczki o barierke lozka :-) Jestem dumna z mojej coreczki :-) Zaczelam piszczec i podskakiwac ze szczescia, a ona za mna :-) Takie te nasze male stworzonka sa kochaniutkie.A jutro mamy 3 rocznice slubu(skorzana) :-)

Duze brawa dla Amandy.
Wszystkiego najlepszego z okazji 3 rocznicy slubu.Duzo szczescia,milosci,pociechy z coreczki i czego sobie jeszcze zamarzysz.(chcialam wstawic dla ciebie obrazek z jakims tortem ale niewiem z kad sie takie bierze i jak wstawia-wybacz:zawstydzona/y:)Ale sle 1000 buziakow

reklama
dzien bry
Witam sie tylko ...bo mam podly nastroj:frown:...rozmowy z J w kwestii wspolnego zamieszkania skonczyly sie placzem i ogolnie moim rozczarowaniem...:sad:...i chyba klapki zdjelam z oczu...jest niedobrze.
No nic BBabony, jade dzis do mamy do pracy...bo chca obczaic jej wnuka
Trzymajcie sie cieplo...pa
Larcia - najpiekniejszej milosci WAM zycze!!!!

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry