reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam.
Moje maleństwo zasnęło i mam chwile na BB. rano tez nie mogłam wejść poczytać co pisałyście, a później mnie nie było w domeczku bo wzięła mnie ochota na pampuchy z jagodami i poleciałam do lasu na jagody:eek::cool::-). Mniam mniam mniam.
A teraz mam serdecznie dość a i przekonałam się ,że zostawianie małego z teściowa jest nie najlepszym pomysłem:no:- brak siły z jej strony

reklama
Mój obiad też się robi. Na 1 chińczyk, czyli zupka Vifonka,a na 2 pierogi z Biedronki. Jak ja lubię niegotować:cool2:
.
U nas od święta takie dania, ale pyzy z mięskiem zBideronki to uwielbiam.
Dzis mamy gulasz z kaszą jęczmienna:tak:

Dziewczyny palące. Nie żal Wam 'płonącej kasy" nie lepiej ją wydac na ciuchy lub maleństwa. Popieram rzucenie palenia. Może suwaczki porobicie, a my nie palace będziemy was wspierac;-):-D

Maja ma uczulenie na jad komarów i dostała Zyrtek. lekarz już znowu nowy i na odpierdol na przyjął.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Cześć dziewczyny mi też BB nie działało:baffled: no ale nic teraz już jest ok
byliśmy dzisiaj w urzędzie złożyć wniosek o paszport dla Zuzi i czekaliśmy w kolejce dwie godziny :wściekła/y:na szczęście Zuzia była bardzo grzeczna (gorzej z jej ojcem) no i paszport jest na pięć lat a nie na rok więc nie jest źle

a co do pogody, to my na brak slonka nie narzekamy! zapraszam do radomia!
dziewczyny, amyslalyscie,zeby chodzic z dziecmi n basen i uczyc je teraz plywac? wiem,ze u mnie ejst taka mozliwosc, tylko mi brak odwagi.

Ja za Radom dziękuje swego czasu jeździłam tam co tydzień przez rok ( do zakładu karnego) bo prowadziłam zajęcia dla osadzonych na temat prawa :cool:
Co do basenu ja chodzę z Zuzią od marca skończyła już pierwszy stopień nawet dostała dyplom :-D teraz chodzi na kontynuację kursu bardzo lubi te zajęcia

Dziewczyny nie palcie to straszne świństwo na nic zdrowe odżywianie cera nie ładna bóle głowy no i papierosy są bardzo drogie a rzucić na prawdę można też kiedyś paliłam a jak już mojemu W się udało (całkowity brak silnej woli) to każdy może przestać:tak:

robicie chinskie zupki i smakuje wam taki obiad??:szok:
czasem nie chce mi sie gotowac, to wyciagam cos z zamrazalki uprzednio przygotowanego, ale chyba na zupke chinska w domu bym sie nie skusila:no::no:. jadalam czasem w pracy jak dluzej zostawlaalm i mialam dosc.
Takie oszukane obiady to są tylko dla mnie. Nie chce mi się gotować w tygodniu. S i tak nie ma. Jak ugotuje zupke to jest na 2lub3 dni,ale o miasku nie ma mowy. Musiałabym gotować ziemniaki,czy coś... Szkoda czasu

U
Dziewczyny palące. Nie żal Wam 'płonącej kasy" nie lepiej ją wydac na ciuchy lub maleństwa. Popieram rzucenie palenia. Może suwaczki porobicie, a my nie palace będziemy was wspierac;-):-D

Dziewczyny nie palcie to straszne świństwo na nic zdrowe odżywianie cera nie ładna bóle głowy no i papierosy są bardzo drogie a rzucić na prawdę można też kiedyś paliłam a jak już mojemu W się udało (całkowity brak silnej woli) to każdy może przestać:tak:
Uaaaa ale nagonka...na moj suwaczek nie liczcie, palic bede chocby fajki kostzowaly 20 zika..zreszta ja pale 1-2 dziennie, dzis jeszcze zadnego wiec dla mnie to rarytas i male oderwanie od obowiazkow - 3 minuty na balkonie bo nawet nie dopale do konca:-p

dziewczyny, ja znow "zielona", powiedzcie mi jak wstawic awatorek pod nikiem? probuje tez wstawic nowe zdjecie w sygnaturce. stare sie usunelo, a wklejajc nowe mam cigle informacje: INVALID FILE. nalezy wkleic url pierwszy pod zdjeciem, tak?

Witam dziewczynki,

tak dawno mnie tu nie było, że nawet nie mam aspiracji żeby wszystko przeczytac...
ale mam nadzieję, że u Was i maluszków wszystko dobrze:)

Pozdrawiam ciepło:)) od Jacha też;)

dziewczyny, ja znow "zielona", powiedzcie mi jak wstawic awatorek pod nikiem? probuje tez wstawic nowe zdjecie w sygnaturce. stare sie usunelo, a wklejajc nowe mam cigle informacje: INVALID FILE. nalezy wkleic url pierwszy pod zdjeciem, tak?
Pierwszy jaki wyskoczy po "odpaleniu" fotki na ImageShack
Z awaterem tak samo...ale moze musisz zmniejszyc zdjecie?

Witam dziewczynki,

tak dawno mnie tu nie było, że nawet nie mam aspiracji żeby wszystko przeczytac...
ale mam nadzieję, że u Was i maluszków wszystko dobrze:)

Pozdrawiam ciepło:)) od Jacha też;)
Kamila - witaj...dziekujeMY! mam nadzieje ze u ciebie tez wszytsko dobrze:-)

zdjecie zmnijeszam od razu na Image shack, wiec rozmiar jest ok. po "odpaleniu" fotki mam kilka url. probowlam wiele sposobow i du....ani nie moge dodac fotki, ani awatorka. ale jak w razie czego zrobic zeby ten awatar pokazal sie pod nikiem a nie przy suwaczku?

reklama
zdjecie zmnijeszam od razu na Image shack, wiec rozmiar jest ok. po "odpaleniu" fotki mam kilka url. probowlam wiele sposobow i du....ani nie moge dodac fotki, ani awatorka. ale jak w razie czego zrobic zeby ten awatar pokazal sie pod nikiem a nie przy suwaczku?
Ustawienia - edytuj awatar. NIE sygnatura podpisu.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry