reklama

Wrześniówkowe mamy

Ja to mam ochote na nauke, studia..i tak mysle zeby czy nie zrobic mgr uzupelniajace.
Promocja zdrowia - tak zeby bylo apropos kosmetyki...tylko ze licencjat mam z pedagogiki a to chyba na akademi medycznej jest...wiec co wybrac?
Majandra - ty jestes obcykana w pedagogice, jest jakis kierunek w pedagogice uzup. co by nawiazywal choc ciutek do tej mojej kosmetyki? albo moze masz jakis dobry link z kierunkami uzupel., bede wdzieczna...

reklama
Witam.
U nas dzisz szaro i ponuro.Naomi spala dzis cos niespokojnie i wkoncu wyladowal u nas w lozku bo nie mialam sily wstawac do niej chwile.Rano wstalam z bolem kregoslupa.caly czas ziewam na ta pogode-normanie plakac sie chce.Ja chce sloneczko!!!!!!!!!!

Popieram Monie i Larcie malzonkowie powinni byc razem
.Moj M wyjechal do Irlandii rowno 3 miesiace po slubie i nie widzielisy sie 4 miesiace.Myslalam ze oszaleje przez ten okres bez niego.Tesciowa jak mnie zobaczyla pewniego dnia to powiedziala jedno "dziewczyno jak ty wygladasz-wykonczysz sie z tej tesknoty,moglam dac ci na ten bilet i bylibyscie razem"Strasznie schudlam przez te 4 mieisce.Dlatego powieram nawet w 200% ze malzonkowie musza byc razem a zwlaszcza ja sa dzieci.

Mój obiad też się robi. Na 1 chińczyk, czyli zupka Vifonka,a na 2 pierogi z Biedronki. Jak ja lubię niegotować:cool2:
Palaczki! Rzucamy fajki. Dzisiaj kumpela napisałą mi,że fajki poszły do góry:szok: Moje z 6,90 poszły na 8,20:szok::szok: No cóż, ostatnia paczka na pożegnanie i kończymy. Nie będę kupowała jakiegoś świństwa tylko po to żeby palić.

Ja to mam ochote na nauke, studia..i tak mysle zeby czy nie zrobic mgr uzupelniajace.
Promocja zdrowia - tak zeby bylo apropos kosmetyki...tylko ze licencjat mam z pedagogiki a to chyba na akademi medycznej jest...wiec co wybrac?
Majandra - ty jestes obcykana w pedagogice, jest jakis kierunek w pedagogice uzup. co by nawiazywal choc ciutek do tej mojej kosmetyki? albo moze masz jakis dobry link z kierunkami uzupel., bede wdzieczna...
Wiem, że w Łodzi jest pedagogika z promocją zdrowia i w Elblągu edukacja zdrowotna.

ja juz jestem rodzice pojechali smutno sie zrobilo cale szczescie siostra na miesiac zostala zdrowi juz jestesmy han i zabkow nie ma ale niedobra bardzo sie zrobila...nadrabiac nie bede bo czasu by mi zabraklo mam nadzieje ze u was wszystko dobrze...pozdrawiam

Mój obiad też się robi. Na 1 chińczyk, czyli zupka Vifonka,a na 2 pierogi z Biedronki. Jak ja lubię niegotować:cool2:
Palaczki! Rzucamy fajki. Dzisiaj kumpela napisałą mi,że fajki poszły do góry:szok: Moje z 6,90 poszły na 8,20:szok::szok: No cóż, ostatnia paczka na pożegnanie i kończymy. Nie będę kupowała jakiegoś świństwa tylko po to żeby palić.

Ja rowniesz kocham takie szybkie gotowanie.U mnie tez na obiad zupka Vifona(grzybowa):tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D
[/center]
No to ja nie nie bede komentowac tych pseudo-kulinarii:szok:;-):-D...bo mnie zaraz zlinczujecie za palenie:happy2:
ja juz jestem rodzice pojechali smutno sie zrobilo cale szczescie siostra na miesiac zostala zdrowi juz jestesmy han i zabkow nie ma ale niedobra bardzo sie zrobila...nadrabiac nie bede bo czasu by mi zabraklo mam nadzieje ze u was wszystko dobrze...pozdrawiam
Dobrze, dobrze u nas...:tak:

A ja mam burze mozgow tzn burze muzgU, wlasnego:eek:...bede rozmawiac dzis z J w kwestii naszego byc razem i wspolnego zamieszkania. Moze potem skrobne wam co i jak na zamknietym.

robicie chinskie zupki i smakuje wam taki obiad??:szok:
czasem nie chce mi sie gotowac, to wyciagam cos z zamrazalki uprzednio przygotowanego, ale chyba na zupke chinska w domu bym sie nie skusila:no::no:. jadalam czasem w pracy jak dluzej zostawlaalm i mialam dosc.

reklama
zapomnialam dodac, ze popieram w 300% rzucenie palenia:tak:!!! nie dosc, ze nie zdrowo, to jescze jakie cholerstwo drogie.:szok: zawsze mowie mojej mamaie, zeby odkladala w skarbonke kazda zl wydane na paierosy, to by byla baaardzo bogata. coz, jak ona mnie nie slucha:-(

Klavell, no to super, ze sie odwiedziny udaly. zawsze jest smutno jak rodzinka (chciana oczywiscie) wyjezdza. moze Hani jst niedobra, bo ja troche rozpiescili?? a moze teskni??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry