majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Ale jesteś upierdliwaI gdzie ta obiecana fotka sukienki na wesele ja nadal czekam.
;-) Zaraz będzie.Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale jesteś upierdliwaI gdzie ta obiecana fotka sukienki na wesele ja nadal czekam.
;-) Zaraz będzie.Upierdliwosc to nasza specjalnosc, co, nie?BaBony?Ale jesteś upierdliwa;-) Zaraz będzie.

Ale jesteś upierdliwa;-) Zaraz będzie.
.a GB to jest anty-moje-miejsce na ziemi, zle mi sie tam oddycha...jesli rozmumiecie co mam na mysli
no to rozumiem, jestes teraz pomiedzy mlotem a kowadlem.ja sie szybko aklimatyzuje w innych miejscach. znacznie bardzije wole Rosje, ale GB mi nie przeszkadzalo. jak bylismy z mezem kiedys na kilka dni w londynie, to on tak sie wsciekal na anglikow,
wszystko go wkurzalo, ze maja duzo kasy, ze to, ze tamto. nie polubil ich ani na moment. jrdnk podczas tego zimowego pobytu nabral sympatii i dobrze mu sie tam zylo.:-)
Hrudzia a mi się nie chce ruszyć tyłka z przed kompa malutki śpi więc mogłabym troszkę posprzątać a mi się tak nie chce![]()

ja to samo. maruda usnela po poltoragodzinnym marudzeniu i tarciu oczek, aja zamiast robic obiad czy cos w tym stylu, to grzeje krzeslo przed kompem
ja mialam podobna sytuacje. maz dostal prace w ang firmie i wiosna-jesien pracuje w Pl a zima w UK. to stalo sie zima i od razu zdecydowalam spakowac manatki i jechac z nim. fakt, ze to bylo tylko 2m-ce, ale to chyba tylko pogorszylo moja samotnosc, bo nie mailam jak i kiedy nawiazc tam znajomosci. jednka szcesliwi bylismy wszyscy, gdy bylismy razem. jadac tam na dluzej masz szanse poznac ludzi (sa organizowane spotkania dla matek z malymi dziecmi,aby spedzac razem czas), a matek z dziecmi tam jest od groma! wydaje mi sie, ze wazniejsze ,aby rodzinka byla w komplecie. za rodzicami, rodzenstwem ,znajomymi tez sie teskni,ale wazniejsza jest codzienna rozmowa na zywo z mezem, niz z mama- ja tak uwazam.. malzenstwo na odleglosc, to nie najlepszy pomysl, zwlaszcza jka jest male dziecko. :-)
podzielam zdanie przedmowczyni
uważam że rodzinka powinna trzymać się razem i mojego D nigdy bym nie puścila żeby jechal sam za granice na zarobek
albo razem albo wcale
czesc babeczki
U was tez BB nie odpalalo?![]()
Tak. Aż się wystraszyłam, że to koniec BB![]()
i już myślalam tak jak Majandra ale jak widać BB bylo jest i BĘDZIE

:-):-):-)

ja sie boje, bo umiejetnosci plywackie moje sa mizerne, jego troche lepsze. na sczescie sa dosc drogie i chyba ten pomysl nie wypali
.Ja bylam 3 razy ze Stasiem i bylo bajecznie. Planowalam chodzic z nim na zajecia zorganizowane dla takich malych plywakow ale terminy mi nie odpowiadaja...polecam!!!!dziewczyny, amyslalyscie,zeby chodzic z dziecmi n basen i uczyc je teraz plywac? wiem,ze u mnie ejst taka mozliwosc, tylko mi brak odwagi.

Ja bylam 3 razy ze Stasiem i bylo bajecznie. Planowalam chodzic z nim na zajecia zorganizowane dla takich malych plywakow ale terminy mi nie odpowiadaja...polecam!!!!![]()