reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
A my mamy 3 ząbka. Lewa....3. Ale jaja,bedzie wampir w domu. Górne 2 też idą,ale kiedy dojdą nie wiadomo.
Luandzia dzięki za namiary na ten szpital. Z tego co pisza na stronie to faktycznie wypas. Niestety nie dla nas,bo oni specjalizują się głównie z kardiologii. My potrzebujemy czegoś raczej z neurologią, niby tam coś jest ,ale glownie piszą o dzieciach:baffled: No nic, dzięki i tak za pomoc i szukamy dalej.
Powinnam robić obiad i ogórki zaprawić,a ja od godziny ślęczę przed kompem:sorry2:
Dobra, uciekam,bo maly się obudzi,a ja w polu będę z robotą.

Powiedziałam mojemu koledze że chodzi o osobę z niedotlenieniem mózgu po zawale i właśnie ten szpital mi polecił pracuje tam (jest kardiologiem) więc wydaje mi się że jest dobrze poinformowany ale jeżeli chcesz to jeszcze raz do niego zadzwonie i się upewnię
Zmykam bo wymknełam się z imprezy urodzinowej taty aaa i mamy piątego ząbka dolną dwójkę :-)

Atruviell ,
Luandzia1,
Majandra,
Maraniko,
Hruda,
***<3Aneczka<3***
Imieniny - dzień radosny, pełen kwiatów, zapach wiosny.Wszyscy złożyć chcą życzenia: zdrowia,szczęścia, powodzenia. Niech
Wam słońce zawsze świeci i niech czas radośnie leci. Niech odejdą smutki, złości i powróci czas radości.
Te życzenia, choć z daleka płyną jak wpatrzona rzeka i choć skromnie ułożone, są dla Was przeznaczone.

Ostatnia edycja:
Nuska - dziekuje kochana:-)

...i zmykam spac. Wystawilam wlasnie 2 rzeczy na allegro - "biblie" Zawitkowski;-) i moje czerwone espadryle bo jakies za duze sa...:-(
Dobranoc...pchly na noc, karaluchy pod poduchy a szczypawki pod zabawki:-D

reklama

Dobranoc...pchly na noc, karaluchy pod poduchy a szczypawki pod zabawki:-D
skoczki!!! :-D

witam wszystkie w sobotni poranek. maz spi po nocy, maly sie bawi (czyt. gania tam i spowrotem po pokoju). jutro jedziemy na odpust do kuzynki na wies. juz sie doczekac nie moge. kuzynka ma pol roku starszego damianka wiec piotrus bedzie mial towarzycho. :tak:
naomi- co to sie dzieje u was, zes ciagle taka smutna?
gdzie asiek???!!!

wszystkim aniom, ankom, anulkom zycze wszystkiego czego tylko sobie zycza! :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry