Witam ponownie, przed wieczorkiem. Właśnie przytachaliśmy się ze spacerko-zakupków. Musiałam młodemu kupić nową folię przeciwdeszczową do spacerówki, bo poprzednią z lekka ostatnio zmasakrował. Przed chwilą moja ukochana marudka zasnęła, a ślubnego z pierworodnym wysłałam po reszte sprawunków spożywczych do biedronki. Organizuję jutro małego grilla imieninowego. Macie jakieś fajne pomysły na proste i smaczne przekąski, sałatki albo mięsko z grill'a? Mam też trzy cukinie, słyszałam, że niektórzy robią smaczne placki cukiniowe z grilla, może któraś z was mogłaby mi podetknąć pomysł jak je przyrządzić?
Heloł
U nas pogoda do d**y. Ciemno jakoś i co chwila pada. Najlepsze jest to, że mam dzisiaj ognisko firmowe i nie wiem czy coś z niego wyjdzie. Oczywiście idę tylko na góra 2 godzinki (nie ma szans na zostawienie młodego w nocy) ale i tak dla mnie to duuuża rozrywka

Oj, wiesz, Shinead, to dziwne, bo u nas też pogoda do niczego:-):-):-) Chociaż po południu się wypogodziło, zrobiło się parno i bardzo gorąco, gdzieś bokiem przemknęła burza, świeciło słońce, padał deszcz i grzmiało. Mam nadzieję, że nie dotarła do Was i będziesz mogła się zabawić na tym ognisku. Szkoda, że nie możesz sobie pozwolić na dłuższy wypad, należy ci się i tyle.
Nocnika nawet jeszcze nie kupiłam i na razie nie zamierzam.
A ja właśnie dzisiaj kupiłam Tymkowi nowiutki nocnik, a że był ostatni z tego modelu co chciałam, mój najmłodszy mężczyzna będzie trenował na... różowym nocniczku, to tak a propos różowego nocniczka z klapką Agulki
mamy czwartego zabka lewa gorna jedynka...w koncu cos sie ruszylo z tym zabkowaniem
Gratulacje dla Hanifki, teraz to już będzie z górki
Miłego wieczorka życzę, może jeszcze zajrzę potem.