Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A dlaczego tak krotko? Ja mam w lutym lub marcu dostane ostatnią. Nie pamiętam.agulka- jak dlugo ci przysluguje zasilek? ja we wrzesniu dostane ostatni (za sierpien)
DobreHruda potrzeuje Twojej rady.
Wczoraj przypadkiem zrobilam ogledziny pod ogonem mojego kotai wydaje mi sie ze ma....jaja.A wlascicielka zapewniala ze to kotka.Wiesz moze jak mozna odruznic?

No nie wiesz jak?? Domyśl się;-)klavell, to jak wy sie porozumiewacie z mezem, skoro nie znasz niemieckiego?
My zwlekamy się z łózka na dobre tak o 10. Mały penie nie śpi już o 9. W zasadzie o której by nie wstał to od 13-13.30 śpi 2 godzinki.U nas tez jest tylko jedna drzemka ale dluga bo 3 godz. to mi pasuje![]()
Dziękuję Ci kochana bardzo! Przekażę dalej, do ciotki,bo to nie ja podejmuję decyzję. Ja tylko pomagam szukać. Jakby co to dopytam się.Justyna bardzo dobry ośrodek rehabilitacyjny jest w Krakowie w szpitalu im Jana Pawła II (tylko nie wiem czy to dla Twojego kuzyna nie za daleko) pracuje tam na kardiologii mój kolega więc jeżeli potrzebujesz jakiś dodatkowych informacji to pisz
Zuzka tak jak już kiedyś pisałam umie pić z tego kubeczka z rurką
co do nocnika to kupy już jakiś czas nie robi do pampersa co do sikania to różnie to bywa
U nas w końcu przestało padać :-)

Siedzi w miarę cierpliwie. Często złapie jakieś siusiu, rzadziej kupkę. On robi rano, zanim wyjmę go z łózeczka. Tak,czy inaczej, mój syn nocnik najchętniej traktuje z nogi
tak mi sie wydawalo ale po niektorych wypowiedziach mialam mieszane uczucia
agulka- jak dlugo ci przysluguje zasilek? ja we wrzesniu dostane ostatni (za sierpien)

No gratuluję, kochana!A ja wiem skąd u nas marudzenie. zajrzaałam małemu do "pyszczka" i co zobaczyłam: dwie jedynki i dwie dwójki na górze idą. gorączki nie ma, rozwolnienia też brak, tylko marudera. To dobrze.
jak im sie chce to wszystko zrobiąweszlam sie przywitac i spadam do wyra. Podroz do dublina mnie wykonczyla, ale mam wkoncu paszport dla amandy. M swietnie sobie poradzil sam w domu z corcia, a nawet czekal na mnie wielki bukiet kwiatow, maly torcik, obiad, kawa i szejk owocowy, ktory sam zmiksowal z owocow :-)
SPadam, jestem padnieta. paaaa
też o nich myślałam ostatnio, nie wiem co się dzieje...Halo halo jest tu ktoś???
Zastanawiam się gdzie się podziały Xeone?
Kina ?a właśnie kina ma dziś imieniny wszystkiego najlepszego.
Harsharani?? znowu zniknęła
Aneczka coś pisała że jest na urlopie z mężem ciekawe czy już wróciła czy jeszcze wypoczywają?
AsiaKc?
A nie możesz złożyć wniosku o przedłużenie? W sierpniu kończy się okres zasiłkowy i trzeba ponownie złożyć dokumenty, to przedłużą na kolejny rok, chyba że już przez dwa lata brałaś albo zwiększyły się wam dochody.Iza sprawdziłam dziś w papierach i wychowawczy mam do końca sierpnia więc kuroń od września![]()
albo zwiększyły się wam dochody.

)