Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Witam po dlugiej nieobecnosci.........
tylko w pospiechu przeczytalam wasze nowinki bo brak czasu maly niechce siedziec sam ma jakies zle dni chyba dlatego ze byl i jeszcze jest troche chory-dwa tyg przeziebiony!!!
co do spania to Mikolaj tez spi raz dziennie -wstajemy ok 8.00 potem idzie spac bez zadnego problemu ok 11.00 spi ok 2 godz-potem wieczorem 19-20.00 do lozeczka i spi juz coraz dluzej do ok 3.00 w nocy oby tak dalej
a jak u waszych maluchow nocnik?? i kubek niekapek ja probuje mu dawac taki kubek ze slonka jakby silikonowa o troche pije ale wiecej sie bawi..a na nocniku siedzi ale nie robi nic-dobrze ze nie ucieka moze kiedys pojmie na co nocnik...![]()
a tak a propo's, jak dluga przerwe maja wasze maluchy pomiedzy poranna pobudka a pierwsza drzemka? moja gwiazda ma ok 4godz!! i jesli ta drezmka jest dluzsza, to na koljena juz nie ma czasu w ciagu dnia-horroor!!!
:-). W sumie ma 3 drzemki, czasem 4. Śpi po pół godziny do półtorej godziny maksymalnie. Nie wiem czy takie ma potrzeby, ale na pewno ja mam taką potrzebę, żeby tak zasypiał, bo po ok. 2 godzinach od pobudki robi się niemożliwy i marudny. pomoglo :-)pomogło?
i jak sie okazuje i u nas i na zachodzie