reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Donkat u nas pobudka i pierwsze sniadanko - mleczko jest okolo 7.Pozniej o 9.30 do 10 drugie sniadanko i zaraz drzemka.

A my juz nie stosujemy plynow sensitine od jakiegos miesiaca.Jeszcze zostalo pol pudla proszku sensitive i jak skonczymy to bezie normalny proszek.Mala jak narazie nie jest uczulona.

a tak a propo's, jak dluga przerwe maja wasze maluchy pomiedzy poranna pobudka a pierwsza drzemka? moja gwiazda ma ok 4godz!! i jesli ta drezmka jest dluzsza, to na koljena juz nie ma czasu w ciagu dnia-horroor!!!
U nas 15 minut - tzn od momentu kiedy ja sie zwloke z lozka obudzona jego piskami. Zmiana pieluchy, butla i lulu. I drzemka minimum godzine, zwykle 2.
Gabids - albo pojdziesz do wterynarza dla spokoju ducha...albo poczekaj az zacznie znaczyc lub nie...bo w obyciu przeciez inaczej nie bedziej ja/go traktowala...no chyba ze chcesz mu/jej sparwic rozowy lub niebieski kojec..i o to sie rozchodzi hehe:-D;-):-D:-p

My sie budzimy zazwyczaj 5-6 ,( ale jak wrócilismy to mały chyba odsypia i daje mamusi spac do 7). Godzinę po pobudce dostaje butlę a po 2-2,5 godzinie śniadanko

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry