Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Bardziej ta ekologia ale ubolewam ze nie teety zajec dalekie beda od kosmetyki...no i w W-wie...zmierzilo mnie takze ze nie odpowiedzieli tylko trzeba dzwonic.Kobieto to się miniemy :-( A ktory kierunek blizszy Twoim zainteresowaniom?
Moje eunuchy nie maja jajhruda to moze inaczej zapytam.:-)A jakiej wielkosci sa jajka Twoich kocorow i czy je widac jak spaceruja z podniesionym ogonemZiarenko grochu,orzech laskowy,wloski,kokosowy..
Sorki za te pytania,ale mam straszny dylemat teraz.

, wykastrowane. Ale byly wielkosci jak dobrze pamietam ziarenek fasoli, dosc widoczne...Z tym ze kocurki jak trafialy do mnie byly juz prawie dojrzale plciowo...a ile ma twoja kotka? dni, miesiecy?Nie ide do szkoly jezykowej na 1,5 roczny kurs niemieckiego potem do 3 letniej szkoly nad profuilem jeszcze mysle bo kilka pomyslow mam w glowieKlavell idziesz do pracy?
Moje eunuchy nie maja jaj, wykastrowane. Ale byly wielkosci jak dobrze pamietam ziarenek fasoli, dosc widoczne...Z tym ze kocurki jak trafialy do mnie byly juz prawie dojrzale plciowo...a ile ma twoja kotka? dni, miesiecy?
No to juz prawie dojrzala/y...a kto ci powiedzial ze to kotka? jakis spec? jesli widac jajeczka to kocurrrrek:-)...zreszta wkrotce mozesz sie przekonac jak zacznie ci znaczycMoja kotka moze kotek bo juz nie jestem pewna urodzila sie pod koniec kwietnia.

, tak gdziek okolo 4 miesiaca. I dopiero jak zacznie znaczyc mozesz go wykastrowac - nie wczesniej, jesli chcesz oczywiscie.no nie wierze, ze dzisiaj to ja otwieram posiedzenie
witam wszystkie z rana. pogoda u nas do dupy, wiec na razie siedzimy w domciu. tatusia dzisiaj nie ma caly dzien ale ma przyjechac babcia i razem wymyslimy co zrobic z wolnym czasem. milego dnia wszystkim zycze![]()

Witam z rana.
Ja od rana walczę z jęczeniem, marudzeniem,piszczeniem i jeszcze z innymi odgłosami. Rany jakie to denerwujące , brrrrrrrrrrr
U nas piękna pogoda więc drugie pranie sie pierze, obiad na półmetku i chata troszeczkę ogarnięta a ja już jestem WYPALONA.
Atru masz rację z tą pracą na pół etatu, mi też się nie opłaca. Za te pieniadze wolę siedziec z Adasiem w domciu - no i tak jest.

Lece ogarnac chaupe i za jakis obiad trzeba sie zabrac.Pranie sie robi.Wczoraj kupilam ply do plukania Lenor Infusions to jakas nowa seria.Mowie wam normalnie perfumeria w domu tak daje.Ale zapach rewelka![]()