Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

To u mnie dupa x 3. Jak tylko mały się urodził zmienił ze 4 pieluchy. Oczywiście z siku,bo bomba w pampersie skaziłaby jego nozdrza. Szlachcic pieprzony
Carioca - z tą wypłatą za pół etatu to też tak myślę, w takim razie dostałabym niewiele więcej niż wynosi zasiłek wychowawczy plus rodzinneCzy mi się to kalkuluje?
ratunku!!!!!!! piotrus cos mi ponaciskal i zmienil mi trzcionke na monitorze na GIGANTYCZNA!
Wybralas juz kierunek studiow?jajka z niespodzianką, heheheheheWczoraj przypadkiem zrobilam ogledziny pod ogonem mojego kotai wydaje mi sie ze ma....jaja.

wprawdzie nie jestem specem kotowym ale wiem, ze u nasze kotki tez mi sie wydawalo, ze ma jaja a okazalo sie, ze to jaja nie sa...![]()
jajka z niespodzianką, hehehehehe
Nie znam sie na kotach, Hruda kocia sekserka Ci odpowie. Moze maja podobnie jak u psow - czy ma owłosiony brzuszek z siusiakiem, czy lekko łysy w widocznymi sutkami?
Tez tak mialam. wcisniecie jednoczscie Ctrl + Alt (lewe) i przesywac kursorem myszki.przypominam sie bo zastalam pominieta a naprawde zle mi sie czyta![]()
I dupa...bo sie na tym nie znamHruda potrzeuje Twojej rady.
Wczoraj przypadkiem zrobilam ogledziny pod ogonem mojego kotai wydaje mi sie ze ma....jaja.A wlascicielka zapewniala ze to kotka.Wiesz moze jak mozna odruznic?
. Kobieto!!!!:-) Jestem do 12 sierpnia - zwarta i gotowa! A studia musze obgadac z mezulkiem ale interesuje mnie Edukacja Ekologiczna w W-wie tylko musze zadzwonic czy przyjma mnie po Ped.Resocj. bo mailowo nie udzielaja takich informacjiHruda - kobieto, to bedzies w sierpniu w 3miescie czy nie bedziesz? Bo ten dancing z Nuska mamy zaleglyWybralas juz kierunek studiow?

. A na Turystyke Uzrowiskowa w Sopocie pzryjma z otwartymi rekami...i pelnym portfelem.
dzieki ci, o rasowy informatyku![]()
Kobieto!!!!:-) Jestem do 12 sierpnia - zwarta i gotowa! A studia musze obgadac z mezulkiem ale interesuje mnie Edukacja Ekologiczna w W-wie tylko musze zadzwonic czy przyjma mnie po Ped.Resocj. bo mailowo nie udzielaja takich informacji. A na Turystyke Uzrowiskowa w Sopocie pzryjma z otwartymi rekami...i pelnym portfelem.
![]()