Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie obraź się, kochana, ale to nie Staś o tym decyduje, tylko Ty.Wiec jak narazie pozostajemy przy starych zasadach i mozliwe ze na dluzszy czas, zobaczymy jak Stas bedzie chcial. Moze przejdziemy do kubeczka, a moze nie.
Moim zdaniem (oczywiście to tylko opinia) mogłabyś zacząć go już przyzwyczajać do czegoś innego niż smoczek. Nie musi to być od razu kubek. Ja nadal daję płyny z butelki tej co zawsze tylko zamieniłam smoczek na ustnik treningowy.Te kubki treningowe z Canpolu (Adaś Agulki ma takie) są do d....... Leci z nich jak z tych cudownych niekapków. Znalazłam na allegro butelkę treningową Aventu z uszkami do trzymania i kupię ją. Bo Maciuś właśnie z Aventu pije. Pracuję w tym samym mieście gdzie mieszkam czyli RumiaNuśka - juz dawno chcialam zapyatac w jakim miescie Siedmiogrodu pracujesz?
ooo to ciekawy kierunek! Ja zostane przy mojej kosmetyce i jej pochodnychFajno, bo wlasnie drugi kieliszeczek osuszam :-) Wybralam sie na Architekture Krajobrazu, razem z Maraniko. Chcesz sie dolaczyc? To sa studia inzynierskie w prywatnej uczelni w Sopocie.

Ja tez Stasiowi daje mleko przes smoka...a juz sie nie powinno?Stas pije z butki, ze smoczka Nuka do papek. Poczulam sie jak zacofana wyrodna macierz i juz sie tlumacze. Wiem, ze powinno sie odstapic od podawania dzieciom mleka przez smoka, jednak osobiscie nie zamierzam sie dostosowac. Stas pije z butli rano i wieczorem. Rano jest taki glodny ze podawanie lyzeczka jest ponad jego cierpliwosc, a wieczorem ma tyle do zrobienia, ze karmienie lyzeczka trwa ponad godzine. Nie sadze aby miekki smoczek dwa razy dziennie mial okrutny wplyw na uzebienie Staska ;-) Wiec jak narazie pozostajemy przy starych zasadach i mozliwe ze na dluzszy czas, zobaczymy jak Stas bedzie chcial. Moze przejdziemy do kubeczka, a moze nie.

Ustnik do butelek - Canpol (404873647) - Aukcje internetowe AllegroMajandra - co to za ustnik treningowy? podaj linka plizz:-)
Ale fajnie.:-) My dawno w ten sposób już nie świntuszymy...taka jestem roztragniona bo wlasnie swintuszylam sobie na gg z J ...uuuu bylo gorraca...ufff nadal jest![]()

He, he, ale ta forma "zabawy" też jest fajna.Majandra - no ale przeciez Wy macie sie na codzien, mozecie zamiast slow przejsc do czynow. I z tego co pamietam nie proznujecie ;-)
;-)