30Agulka
Wrześniowe mamy'07
.Te kubki treningowe z Canpolu (Adaś Agulki ma takie) są do d....... Leci z nich jak z tych cudownych niekapków. Maciuś .
Mój Adaś pije z butelki Balonik Canpolu. Tylko mam zamontowany ustnik
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
.Te kubki treningowe z Canpolu (Adaś Agulki ma takie) są do d....... Leci z nich jak z tych cudownych niekapków. Maciuś .
Bardzo fajna..i dowiedziec sie mozna kilku nowych niusow o swoim "nie-nowym" kochanku/mezuHe, he, ale ta forma "zabawy" też jest fajna.;-)

Tak, tak, o to mi chodzi. Ja ten ustnik przełożyłam do zwykłej butelki, bo mi z tej Canpolu leciało. A Tobie nie?Mój Adaś pije z butelki Balonik Canpolu. Tylko mam zamontowany ustnik
A to to Ci chodziło. To powiem, że się zgapiłam i ten nie pasuje do Balonika i butlę musiałam nową zakupic. Ale teraz kupiłam inny ustnik do balonika taki szeroki ale nie z dziurkami tylko z pionową kreską. Qrcze nigdzie w necie nie mogę tego znależc.Tak, tak, o to mi chodzi. Ja ten ustnik przełożyłam do zwykłej butelki, bo mi z tej Canpolu leciało. A Tobie nie?
Jeszcze przeczytałam Twojego posta i odpowiem i padam:-);-)A Igor pije wodę i soki z ustnika aventu na razie z tego sylikonowego po roku jest już ten twardy, to mu zmienię.
I tu moje pytanie w czym ten treningowy jest lepszy od Aventu???????
O właśnie zauważyłam że "padłaś na ......"więc może odpowiesz mi jutro.
Tak, tak, o to mi chodzi. Ja ten ustnik przełożyłam do zwykłej butelki, bo mi z tej Canpolu leciało. A Tobie nie?