reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
ale dziś nastualyście:szok::szok::szok:
u mnie już dziś humor lepszy:tak: wybralam się dziś z dziećmi najpierw do mamy a później do miasta pozalatwiać reszte spraw związanych z wychowawczym i rodzinnym i poszwędać się po sklepach i jak wyjechalam z domu o 9 to wrócilam o 16 a później byla u mnie koleżanka która jest w ciąży ma termin na wrżeśnia:tak:
jest bardzo malutka przytyla niby 11kg no i waży 51kg:szok: a brzuszek ma jak pileczka:-D
jeśli chodzi mleko to Mati pije Bebiko 2R
no i kupilam dziś wkońcu mlodemu ten niekapek z Awenta wlaśnie taki co link dala Majandra:tak: no i maly od razu zajarzyl jak się z niego pije ale nie bardzo mu się to podoba i po zrobieniu 2 lyków wyrzuca kubeczek i placze

Justyna przypomnij mi co to był za środek co zwalczałaś ciemieniuchę.
Jutro Ci napiszę,bo teraz nie chce mi się już z łózka wychodzić.

Oficjalnie Zuzka ma już sześć ząbków a niebawem przebiją się też górne dwójki czy dobrze kojarzę że trójki wyrzynają się w drugim roku życia ???
No nie wiem,czy w 2,bo o ile dobrze widzę to Mateusz ma lewą 3 na wierzchu:sorry2:

Moje drogie, mam winko, kieliszek i komputer do dyspozycji. Marianny przybywajcie!
Ja przybyłam ale po fakcie, tzn. nikogo nie ma,a wino wytrąbiłam ze szwagierką. Śiedziałysmy obok siebe z butelką pośrodku,a każda miała przed sobą swojego laptopa.

Stas pije z butki, ze smoczka Nuka do papek. Poczulam sie jak zacofana wyrodna macierz i juz sie tlumacze.
Mateusz też pije ze smoczka. Wszystkie płyny z Aventu trójprzepływowego lub Lovi +6,a kaszkę z Lovi do kaszki. Nie będę cudowała z łyżeczki,bo mi się nie chce,a niekapka nie chce mały. Robiłam już 2 podejście. Troche pociągnie,ale nie napije się. Kubek mamy z Aventu z miękkim ustnikiem.

Odnośnie mleka, to Mateusz pije od początku Bebilon, tzn. jak odstawiłam go od cycka. Nie wiem skąd dylemat,czy podawać mleko "3",czy Junior skoro po roku i tak podaje się je:baffled: Ale natchnęłyście mnie i może wczytam się w te mleczka i spróbuję dać mu jakieś inne? Może Bebiko? Myslicie,że mogę zmienić mleko bez porozumienia z pediatrą? Ja myślę,że tak,tylko muszę zobaczyć,czy nic się nie będzie działo.

O ja dziś pierwsza, tzn. po nocy, bo Justyna to daje czadu siedzac tutaj o 1:35.

Noc znosśna, obudził się ładnie o 3, wypił mleczko i do 6 spaliśmy. Teraz padł (8:00) dziwnie, bo zawsze około 10. No cóż chyba potrzebował.

u nas też noc dziś byla znośna choć wcale się nie zapowiadalo bo Ola do godz 24 co chwilę budzila się z placzem bo bolaly ją nogi:wściekła/y:wlaśnie dziewczyny co najbardziej pomaga na ból nóg u dziecka ja wczoraj masowalam, kremowalam, oliwkowalam a ona ciągle plakala wkońcu dalam jej Ibum i wkońcu po chwili się uspokoila i jak już usnela to ladnie spala do samiutkiego rana:tak: no ale oczywiście musiala mieć zapaloną lampkę w pokoju bo jakoś ostatnio zaczela się bać
aha przestawiliśmy wczoraj Oli język na CBB tzn. z polskiego na angielski i teraz już ogląda bajki po angielsku napewno czegoś się nauczy:dry::tak:

reklama
Witajcie
...ja chce z powrotem moje niezniszczlane dziecko.:szok::wściekła/y: Oczka trze obiema raczkami i zieeeeewa jak stary ale polozony do lozeckza zaczyna beeeeeee i uuuuuuu...a teraz przy 4 probie jest ryk! Nie wyrobie. A do tego robi tzw "szatanski" nosek, taki grymas ktory mnie do pasji doprowadza.
Ide na zakupy, a on? nie wiem kiedy bedzie spal km:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Monia - czemu coreczke bola nozki? Mnie bolaly jak dorastalam, w wieku 13 lat, kolana, potwornie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry