Justyna przypomnij mi co to był za środek co zwalczałaś ciemieniuchę.
Jutro Ci napiszę,bo teraz nie chce mi się już z łózka wychodzić.
Oficjalnie Zuzka ma już sześć ząbków a niebawem przebiją się też górne dwójki czy dobrze kojarzę że trójki wyrzynają się w drugim roku życia ???
No nie wiem,czy w 2,bo o ile dobrze widzę to Mateusz ma lewą 3 na wierzchu
Moje drogie, mam winko, kieliszek i komputer do dyspozycji. Marianny przybywajcie!
Ja przybyłam ale po fakcie, tzn. nikogo nie ma,a wino wytrąbiłam ze szwagierką. Śiedziałysmy obok siebe z butelką pośrodku,a każda miała przed sobą swojego laptopa.
Stas pije z butki, ze smoczka Nuka do papek. Poczulam sie jak zacofana wyrodna macierz i juz sie tlumacze.
Mateusz też pije ze smoczka. Wszystkie płyny z Aventu trójprzepływowego lub Lovi +6,a kaszkę z Lovi do kaszki. Nie będę cudowała z łyżeczki,bo mi się nie chce,a niekapka nie chce mały. Robiłam już 2 podejście. Troche pociągnie,ale nie napije się. Kubek mamy z Aventu z miękkim ustnikiem.
Odnośnie mleka, to Mateusz pije od początku Bebilon, tzn. jak odstawiłam go od cycka. Nie wiem skąd dylemat,czy podawać mleko "3",czy Junior skoro po roku i tak podaje się je

Ale natchnęłyście mnie i może wczytam się w te mleczka i spróbuję dać mu jakieś inne? Może Bebiko? Myslicie,że mogę zmienić mleko bez porozumienia z pediatrą? Ja myślę,że tak,tylko muszę zobaczyć,czy nic się nie będzie działo.