reklama

Wrześniówkowe mamy

Zgodnie z umowa odzywam sie z mojej fantastico wioseczki, dzieki uprzejmosci sasiadow:) Kochane mam nadzieje ze u Was wszystko zgodnie z planem, ja smaze dupe na sloncu i pobudzam moj pigment w nadziei ze cos sie jeszcze zmieni i koloryt bedzie przynajmniej kawowy taki ze smietanka ewentualnie hehe
Mala spedza dnie w basenie i lapie koniki polne oraz inne robactwa...
Caluje Was serdecznie i tesknie :* Buziole bede podczytywac w miare mozliwosci.. If U know what i mean:-):-)

reklama
Hej! Pamiętacie jeszcze o mnie????
U mnie brak czasu na tak ciągłe siedzenie na internecie :angry:
Tym bardziej że mąż pojechał w delegację do Finlandii i wszystko zostało na mojej głowie :angry: Zwłaszcza te króliki jak trzeba mlecza dla nich szukać :no: Zrobiłam sobie tylko nie potrzebnie kłopot :wściekła/y:
Ja dalej się kursuję...w poniedziałek mam już końcowy egzamin i w środę praktycznie tylko odbiór zaświadczenia :tak:
Bartek rozchodził mi się na całego i to najgorsze bo to wszędobylskie dziecko włazi gdzie mu się podoba :no: A nie daj Boshe czegoś mu zabronię to histeria na całego :dry:
Pozdrawiam ucałowania dla maluszków :tak:
Wlasnie dzis myslalam o Tobie, moderatorko nasza! :-)Brawa dla osiagniec Bartusia...i Twoich!
Hruda, czy Wy jedziecie na ta Jamajkę, bo już nie wiem:confused: Kiedy i na jak długo?
Jedziemy, 8 wrzesnia, na 2 tygodnie...czy ja cos pisalam ze nie?:szok:;-):-D

Hruda i co z babcią? Decyzja podjęta? No i udanego relaksu Tobie życzę z tym czekoladowym czymś na brzuszku udkach i pośladkach ach co to się będzie działo J musi być w formie;-):tak::-D

Klavell
jak sie czujesz boli nadal? herbatki pomagają ?? Choć myślę że skoro tak boli to herbatki nic nie dadzą:baffled::-( Trzymaj się kochana i jak najszybciej do lekarza się udaj.

Carioca trzymam kciuki za Stasia żeby jutro w kościółku był grzeczniutki jak aniołek zresztą to jest taki kochany aniołek więc będzie dobrze no i czekamy na foto relację już po:-)

Aneczka
wypoczywaj dużo słonka życzę bo coś u nas jego brak

Etka też o Tobie myślałam nawet Twój profil przeglądałam bo coś ostatnio nas zaniedbałaś ale taka ładna pogoda i dwójka maluszków nie dziwię Ci się że brak czasu na BB.

Kasiu
hop hop co u Ciebie ????

U mnie sobota jak każda,czyli wqrwa na chlopa. Na 17 jechaliśmy na spóźnionego przez żniwa Krzysztofa. Spakowałam się,bo jutro jedziemy na mszę rocznicową z moją babcię do Kruszwicy i zostaję tam na wakacjach na tydzien. Ale się cieszę. Jakaś odskocznia będzie, poza tym bardzo lubię tam jeździć. Jedziemy na tydzien,a my spakowani jak na 2 miechy. Wieeelka torba ciuchów. Pieluchy. Mleka, kaszki, obiadki, butelki. Wieeelka kosmetyczka. Zabawki,bo tam nie ma małych dzieci. Łóżeczko i krzesełko do karmienia. Ufff

Lekarka mi zaleciła bo często choruje i miał blade usteczka a poza tym żadnych objawów anemii

A ja nie moge zasnąć siedzę i czytam w necie o tym leku Hemofer i widzę to moje maleństwo z czarnymi ząbkami :-(:-(chce mi się płakać i nie wiem co zrobić.Dlaczego lekarka zapisała mi ten lek a nie np ten ferrum co dziewczyny podawały:-(:-(:-(i ciągle nie mogę się doczytać czy to znika później czy nie:-(:-( jak pediatra zapisywała mi to dziadostwo to mówiłam jej że słyszałam że to zabarwia zęby a ona mi na to "trudno coś kosztem czegoś:-(:-(:-(" ale mi pocieszenie nie mogła dać jakiegoś zamiennika skoro inne z Was miały????? Dobra nie zanudzam i przepraszam że tylko o sobie ale jak jest kłopot to nie potrafię myśleć o niczym innym.
Mam znajomego farmaceutę, pogadam z nim i dopytam co i jak i napiszę Ci, ok?

Witam dziewczyny :-) dopiero teraz dotarłam ale robiliśmy z W kolejną porcję wyrazów do nauki czytania dla Zuzi - to znaczy W pisał a ja nadzorowałam :-D
Zuzka w sierpniu nie ma zajęć na basenie więc wybraliśmy się na własną rękę ale było szaleństwo :-):-):-) mała uwielbia wodę
Pozdrawiam i życzę dużo zdrowia dla dzieciaczków i chwili na odpoczynek dla zapracowanych mam

Hej dziewczyny :-) truszku mnie tu nie było.

Co u Nas w zasadzie po staremu. W końcu obciełam się i zrobiłam na blond .... a raczej próbowałam.... z ciemego na blond nie wyszło dokladnie tak jak chciałam, ale za drugim razem powinno już być dobrze,

Nawet nie próbuje nadrabiać zaległości tyle tego jest.

Pozdrawiam serdecznie i uciekam czytać co na innych tematach.

reklama
Nuska - babcia ma tego alzheimera i parkinsona i zoltaczke na dodatek...ale poki co zostaje w domu. Dostala balkonik do przemieszczania sie a ze to kobieta twarda i zawzieta nie daje sie:-)
Kasia- witaj blondi:blink:...ja ide jutro do fryca...i az mnie brzuch boli czy kolor wyjdzie tak jak sobie wymarzylam:szok::-p

A na froncie Stasiowym spoko...za to z J afera...Pytanie! co ma zrobic kobieta kiedy jej facet nazwie ja tepa? bo moze ja przesadzam i powinnam to olac i nie sie nie smucic...ale mi znow sprawil przykrosc:-(:frown::sad:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry