donkat
Fanka BB :)
Najlepsza będzie oczywiście wizyta u lekarzaczytalam gdzieś że sok z kiszonej kapusty dobry jest na owsiki ale czy dzieci w tym wieku już mogą to niewiem
![]()
albo z kiszonych ogorkow.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Najlepsza będzie oczywiście wizyta u lekarzaczytalam gdzieś że sok z kiszonej kapusty dobry jest na owsiki ale czy dzieci w tym wieku już mogą to niewiem
![]()
Donkat najlepiej obserwuj jej kupke. I pieluszke po nocy i w dzień. Jeżeli rzeczywiście ma owsiki to z pewnością zobaczysz marwe osobniki w pieluszce i kupce. Ale wizyta upediatry jest obowiązkowa.

Do perfekcyjnych Pan Domu hehehe;-) 
Ten caly vanish jest skuteczny?Dzien Dobry:-)
I was pogoda? U nas pochmurnoa ale moze i lepiej bo mam na razie dosc tej duchoty i goraca...i Stanislaw tez.
Ten caly vanish jest skuteczny?
Tylko tego slonca brak...Hruda spróbuj wystawić spódnice na ostre słońce i później po jakiejs godzinie dwóch spróbuj zaprać jeszcze raz.

jaka metoda ja uczycie? kiedys czytalam (chyba w jakims poradniku, ktory dostalam w wyprawce ze szpitala), ze jest taka metoda nauki czytania dzieci, tylko nie pamietam nazwy
Ja uczę Zuzię metodą Glenna Domana czytania i nie tylko wczoraj zrobiłam materiały do nauki kolorów i dzisiaj pokazałam je Zuzi bardzo jej się podobały :-)
Donkat pisałam o tym na wątku jak się bawić z dzieciaczkami ale chyba tylko ja jestem tym zainteresowana więc już nie poruszałam tego tematu.
Zuzia uwielbia te nasze zabawy w czytanie i wprawdzie jej nie sprawdzam (to bardzo istotne) to i tak wiem że zapamiętuje bo zdarza się że "przeczyta" słowo przede mną oczywiście jeżeli umie je wypowiedzieć
W przed chwilą do mnie dzwonił i powiedział mi że mam się zgłosić do działu kadr bo muszę się zdecydować w jakim dziale chcę pracować no i mam dostarczyć podanie i życiorys nie wiedziałam że tak szybko się to potoczyale chyba mój mąż postanowił wziąć sprawę w swoje ręce bo zaczęłam się wahać czy to jest dobry pomysł
w dodatku wczoraj na kazaniu ksiądz mówił o tym że jeżeli są tylko do tego warunki to kobieta powinna być w domu z dziećmi
na szczęście prawdopodobnie będę pracować od 6 - 14 więc biorąc pod uwagę to że Zuzia budzi się ok 8-9 a drzemkę ma od 10-13 albo 11-14 więc nie powinno być tak źle w między czasie niania pójdzie z nią na spacer trochę się pobawią ale i tak mam wyrzutu sumienia że jestem egoistkom ale z drugiej strony to moja pierwsza praca a mam już 26 lat i jeżeli teraz się nie zdecyduję to później będzie trudno prawda...:-
zawstydzona/y: