reklama

Wrześniówkowe mamy

Hej dziewczyny :-) truszku mnie tu nie było.

Co u Nas w zasadzie po staremu. W końcu obciełam się i zrobiłam na blond .... a raczej próbowałam.... z ciemego na blond nie wyszło dokladnie tak jak chciałam, ale za drugim razem powinno już być dobrze,

Nawet nie próbuje nadrabiać zaległości tyle tego jest.

Pozdrawiam serdecznie i uciekam czytać co na innych tematach.

Kasieńka na NK pisałam o blond a tu proszę piszesz, że właśnie się rozjaśniasz . Zbieg okoliczności czy jasnowidztwo.;-):-D:-D:-D

A ja się wyspałam, ale napiszę później jak to było.

reklama
Pytanie! co ma zrobic kobieta kiedy jej facet nazwie ja tepa? bo moze ja przesadzam i powinnam to olac i nie sie nie smucic...ale mi znow sprawil przykrosc:-(:frown::sad:
No nie dziwię się. Mi też by było przykro. Nie powinnaś tego olać. Trzeba umieć być asertywną i pewną siebie. Jeśli on uważa, że jesteś tępa to znaczy, że uważa, że mu nie dorównujesz. Czyli coś jest nie tak. Z nim, oczywiście.

Klavell jak sie czujesz boli nadal? herbatki pomagają ?? Choć myślę że skoro tak boli to herbatki nic nie dadzą:baffled::-( Trzymaj się kochana i jak najszybciej do lekarza się udaj.
Nerka boli caly czas choc troche mniej ale boli za to juz nie chodze siku co 15 minut i nic mnie nie piecze

No nie dziwię się. Mi też by było przykro. Nie powinnaś tego olać. Trzeba umieć być asertywną i pewną siebie. Jeśli on uważa, że jesteś tępa to znaczy, że uważa, że mu nie dorównujesz. Czyli coś jest nie tak. Z nim, oczywiście.
:tak::tak::tak:

dziewczyny mam pytanko
jade jutro z Jula w góry i tak się zastanawiam czy moge z nią wejść na śnieżkę?? jak sądzicie??
możesz ja byłam z Mają jak miała 8 m-cy i dałyśmy radę:tak:

Miałam opisac poranek. Więc , kiedy mały się obudził około 6 wzięlismy go do siebie i jeszcze pół godzinki zasnęlismy, kiedy obudził się na dobre J zaczął się z nim bawic więc ja wykorzystałam sytuację i mówię słodkim głosikiem: czy mogę na 10 min iśc do Mai do łóżka.:-D No i poszłam:tak:. Kiedy córcia po pół godzince się obudziła ja twardo "udawałam" , że śpię.;-) Więc poszła do J i Adasia a ja spałam do 8:30. W tym czasie J przebrał małego, przewinął i nakarmił, no i zabawiał.:-D:-D:-D

A ja dziś ZGŁUPIAŁAM na punkcie Yorka. I cały prawie dzień spędziłam przed kompem szukając w internecie kogoś kto by za darmo oddał szczeniaka. Nawet znalazłam tylko za późno już było bo ktoś oddał go dziś rano. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Klavell
oglądała zdjęcia na NK i to ostatnie jak Hanii siedzi i patrzy do góry jest super. Ale mam jedną radę, byś zwracała uwagę, żeby tak nie siadała, później mogą byc problemy. Mała rada od doświadczonej mamuski.:tak:

OJ COś SIę DZIEJE Z Bbonami, bo coraz mniej Was tutaj. Czyży zanik forum, czy chwilowa niedyspozycja???????

Ostatnia edycja:
Witam się dziś ja jako pierwsza:tak::-)
pogoda u nas bardzo fajnie się zapowiada więc humorek dopisuje, Mati już nie spi zato Ola jeszcze tak więc narazie mam jeszcze spokój:-)
Mati już coraz częściej się zapomina i puszcza się i chodzi wczoraj przeszedl sam pól pokoju:tak: a tak wogóle to wczoraj byliśmy caly dzień poza domem najpierw pojechaliśmy do mojej mamy zawieźć jej ogórki, później na cmentarzu u mojego tatusia a następnie wybraliśmy się do przczyny do parku zamkowego bylo super!!! jak wracaliśmy to zajechaliśmy do teściów na kawke a na samym końcu jeszcze na pyszne wloskie lody:-):-):-) i w domku byliśmy o 19.30 aha jak ja kompalam dzieci to d pojechal jeszcze po hamburgery na kolacyjke;-)
super dzień!!!!:-):-):-)

OJ COś SIę DZIEJE Z Bbonami, bo coraz mniej Was tutaj. Czyży zanik forum, czy chwilowa niedyspozycja???????

Agulka ten brak Bbonów spowodowany jest śliczną pogodą na dworze:tak:zobaczysz napewo w zime będzie nas tu tyle że nie nadążymy z czytaniem bo może być 20 stron co dzień:-D:dry:

dziewczyny mam wielki problem: podejrzewam u julitki owsiki!!!!!!!!!! dzis nie ide do lekarza, bo nie ma jej pediatry i bede miala czas na dalsze obserwacje. przez 2ostatnie wieczory mala usypiala i usnac nie mogla, a usypiajajc lapala sie za pieluche i ruszala nozkami i dupka do przodu i tylu. w nocy tez sie budzila z jekiem i ruszala pupka. z tego co wiem, to one grasuja wlasnie w nocy. szkoda mi bidulki, bo sie meczy. jakie sa domowe sposoby na to cholerstwo??????????????

Bartek rozchodził mi się na całego i to najgorsze bo to wszędobylskie dziecko włazi gdzie mu się podoba :no: A nie daj Boshe czegoś mu zabronię to histeria na całego :dry:
Pozdrawiam ucałowania dla maluszków :tak:

:tak::tak::tak::tak::tak:

Witam dziewczyny :-) dopiero teraz dotarłam ale robiliśmy z W kolejną porcję wyrazów do nauki czytania dla Zuzi - to znaczy W pisał a ja nadzorowałam :-D

jaka metoda ja uczycie? kiedys czytalam (chyba w jakims poradniku, ktory dostalam w wyprawce ze szpitala), ze jest taka metoda nauki czytania dzieci, tylko nie pamietam nazwy:sorry2:

A na froncie Stasiowym spoko...za to z J afera...Pytanie! co ma zrobic kobieta kiedy jej facet nazwie ja tepa? bo moze ja przesadzam i powinnam to olac i nie sie nie smucic...ale mi znow sprawil przykrosc:-(:frown::sad:

oj, ja bym sie obrazila na smierc!!:wściekła/y:

dziewczyny mam pytanko
jade jutro z Jula w góry i tak się zastanawiam czy moge z nią wejść na śnieżkę?? jak sądzicie??

my sie wybieramy z julitka na slowacje i mamy wielka nadzieje pochodzic z nia po gorach, a jak nie, to zostawimy cioci pod opeike. twoja juli jest 100razy spokojniejsza od tego naszego daibelka:-)

reklama
dziewczyny mam wielki problem: podejrzewam u julitki owsiki!!!!!!!!!! dzis nie ide do lekarza, bo nie ma jej pediatry i bede miala czas na dalsze obserwacje. przez 2ostatnie wieczory mala usypiala i usnac nie mogla, a usypiajajc lapala sie za pieluche i ruszala nozkami i dupka do przodu i tylu. w nocy tez sie budzila z jekiem i ruszala pupka. z tego co wiem, to one grasuja wlasnie w nocy. szkoda mi bidulki, bo sie meczy. jakie sa domowe sposoby na to cholerstwo??????????????

Najlepsza będzie oczywiście wizyta u lekarza:tak: czytalam gdzieś że sok z kiszonej kapusty dobry jest na owsiki ale czy dzieci w tym wieku już mogą to niewiem:sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry