Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Oj Tygrysku - ty mi zawsze pogorszysz moj stan;-)...moj wsciek macicy sie wzmagahej
a moje dzieciaczki śpią i mamy wieczór dla siebie na amorki zaraz idziemy pod prysznic i będzie się działo![]()
...ale co zrobic jak jedno lubi goracy prysznic a drugie letni?...raz sie usmielismy z J jak pod prysznicem podczas szalonych amorow kazdy ukradkiem ustawial temp. wody na swoje upodobania tak zeby ten drugi nie widzial... potem sie wydalo i byla kupa smiechu
;-)...ale co zrobic jak jedno lubi goracy prysznic a drugie letni?...raz sie usmielismy z J jak pod prysznicem podczas szalonych amorow kazdy ukradkiem ustawial temp. wody na swoje upodobania tak zeby ten drugi nie widzial... potem sie wydalo i byla kupa smiechu

.. Buuuuuuu.

Ja się pytam co jest grane , a on : miały byc 2 miarki to odlałem wodę.,

oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

szok. 

przepraszam. Mam nadzieję że wszystkie dzieciaczki i ich mamy zdrowe. Donkat - zasnela w koncu twoja marudka?;-)
Moj Stanek dzis padl jak kawka o 19, jak za starych dobrych czasow:-)...ale to daletego ze go dzis przewiozlam po Galerii - zakupy+swiatelka + zgielk= wyladowna bateryjka Jeczydla:-)
o malo nie wejdzie z powrtemdo brzucha:-)dziewczyny nie pracujące troszke wam zazdroszeczę tego "luzu" tzn że ma się więcej czasu np na sprzątanie czy gotowanie i wtedy można zrobić to pożądnie bo powiem szczerze że mi się nie chce nic jak wracam z pracy a pracę mam lekką umysłową i ostatnio nic nie cisną a tym bardziej mi się nie chce,
ups teraz ja mam jakieś wypalenie.........
wracam przed 16 i do 19 to tylko Wika potem od 19 3 do 21 Szymek zazwyczaj jak pogoda pozwala to jeździmy na rowerach potem sprzątanko i spać a gdzie gotowanie? gdzies na raty po środku i to mnie boli bo lubię gotować i jest to dla mnie celebracja a tak .... nic nie wychodzi tak jak powinno wczoraj miały być super chrupiące gofry a wyszła podeszwa buuuuuuu B się śmiał że musi uwarzaĆ JAK BĘDZIE NIMI RZUCAŁ w takie krzaki za płotem {dla zwierząt} żeby nikogo nie zabić bo też stwardniały heheeh
papap idę już do pracy mam na 8 15 a droga zajmuję mi gdzieś 5-10 minut ale zawsze przed zachodzę do sklepiku po pieczywko bo potem już nie ma dobrego
Witam i ja się z rańca.
Aha w nocy dostałam pierwszy raz @

pierwszy raz/ ale ci super! ja juz tyle razy sie meczylam!!A u nas nocka n ie za ciekawa hanifka strasznie sie wiercila wstawala siadala na spioco poplakiwala nie wiem czy jej sie cos snilo czy cos bolalo moze to przez wyrzynajace sie dwojki
i mam pytanie czy moge jej wieczorkiem zrobic herbatke z melisy taka normalna nie dla dzieci..
Hej melduję się że wróciliśmy znad morza, zauważyłyście że mnie nie było? ;-). Niestety nie dam rady wszystkiego nadrobićprzepraszam. Mam nadzieję że wszystkie dzieciaczki i ich mamy zdrowe.
U nas wszystko w porządku, dziecko anioł, wakacje udane w miarę, pomijając incydenty z bezczelną właścicielką pensjonatu przez którą pobyt nad morzem skróciliśmy. Napiszę potem więcej