reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Witajcie
:szok::szok:Moj synalo dzis sie obudzil w nocy!!!!!!!!!I to z takim placzem rzewnym... i Zadne smoki, ani tulanie nie pomoglo - musialam dac mleka.Pierwszy raz od 9 miesiecy!!!!!!!!!!!Ale podejrzewam ze brzuszek go bolal - wczoraj nie bylo ani jednej kupki za to rano...po pachy. Rozkrecil sie bolem a wiadomo -po mleczku jest tak milo wiec zasnal od razu.Dzis na wieczor dam mu troche wiecej mleka...bo moze ma skok glodowy...:baffled:Agulka, moze jak twoj Adas?
Hej melduję się że wróciliśmy znad morza, zauważyłyście że mnie nie było? ;-). Niestety nie dam rady wszystkiego nadrobić :zawstydzona/y: przepraszam. Mam nadzieję że wszystkie dzieciaczki i ich mamy zdrowe.

U nas wszystko w porządku, dziecko anioł, wakacje udane w miarę, pomijając incydenty z bezczelną właścicielką pensjonatu przez którą pobyt nad morzem skróciliśmy. Napiszę potem więcej
Doti - pewnie ze zauwazylysmy, dawaj fotki i opowiadaj..u nas wszytsko git poza era jęków!!!:crazy:
Spadam do kuchni bo moja syrena alarmowa:wściekła/y: domaga sie sniadania

Czesc dziewczyny,dlugo mnie nie bylo:zawstydzona/y:Czy ktos za mna tesknil????

U nas wszystko ok.Z mezem juz ok,doszlismy do porozumnienia:tak:Naomi strasznie zaczyna od dzisiejszej nocy marudzic.W nocy strasznie plakala,podejrzewam ze przbijaja sie jej kolejne zabki.
A ja chyba jestem w ciazy:-pMaz zauwazyl ze ostatnio bardzo gorace mam uda i posladki tak jak przy @ i tak samo mila przy Naomi jak bylam w ciazy,no i zauwazyl ze biust mi sie podniusl do gory:sorry2:Ciekawe czy jego przepowiednie sie sprawdza.No i zaczelam znowu dostrzegac kobiety w ciazy,normalnie jest ich mnostwo.

Agulka nie jestes pierwsza dziewczyna ktora dostala po raz pierwszy @ od porodu.Ostatnio bylismy u znajomej on ma 10 mies.coreczke i tez dostala poraz pierwszy @ od porodu.A ja sie mecze od samego poczatku.:crazy:
A co do chopow to moj ostatnio przyniosl malej mleko 5 miarek na 250ml wody:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Ja jej robie 5 miarek na 200ml bo jeszcze mi pije mleko w nocy.A jak jej zrobie oszukane to sie szybciej budzi i domaga o jeszcze.

Klavell ja w polskim sklepie kupilam herbatke ziolowa z melisa od 7 mies.Ale chyba takiej zwyklej melisy podawac nie wolno,ja bym przynajmniej nie dala.

Doti witaj spowrotem.Fajnie ze wakacje sie udaly.

Wiem ze fotki nie tutaj ale mam nadziejej ze mi wybaczycie.Fotki z poniedzialkowego pobytu na plazy.

Załączniki

• ZDJECIA 080.jpg
    ZDJECIA 080.jpg
    90,7 KB · Wyświetleń: 31
  • ZDJECIA 028.jpg
    ZDJECIA 028.jpg
    13 KB · Wyświetleń: 34
Naomi, witaj! wlasnie mialam pytac, co sie z toba dzieje:-)
nie ma tez od dluzszego czasi blimki, harsh, wiadomo, ze gabids jest w Pl, larcia i kasia zadko pisza. jesli kogos pominelam, to wybaczcie:-)

Naomi, super, ze z mezem lepiej. oby na jak najdluzej. zrob test, a sie upewnisz. a jak teraz twoje nastawienie do ciazy, chcesz ja, czy jednak raczej nie??

cariocca, sie nie odzywa. ciekawe jak po chrzcinach/ pewnie chce teraz kazda chwile spedzic z mezem:happy:

A u nas nocka n ie za ciekawa hanifka strasznie sie wiercila wstawala siadala na spioco poplakiwala nie wiem czy jej sie cos snilo czy cos bolalo moze to przez wyrzynajace sie dwojki
i mam pytanie czy moge jej wieczorkiem zrobic herbatke z melisy taka normalna nie dla dzieci..
Ja już od paru miesięcy daję zwykłą melisę. W małych ilościach co parę dni.
Hej melduję się że wróciliśmy znad morza, zauważyłyście że mnie nie było? ;-)
Ja zauważyłam:tak:
Witajcie
:szok::szok:Moj synalo dzis sie obudzil w nocy!!!!!!!!!I to z takim placzem rzewnym... i Zadne smoki, ani tulanie nie pomoglo - musialam dac mleka.
Maciuś też się dziś z płaczem w nocy obudził i wydawało nam się, że będzie problem, ale wzięliśmy go do siebie i zasnął, z tym, że strasznie się wiercił i spał głównie na mnie:baffled::szok::wściekła/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry