Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Widze Agulka, ze ty tez lamiesz prawa czlowieka...uffff;-)Pieluchę zmieniam na podłodzę z pomocą Mai ablo J, muszą wariowac i się wygłupiac, a jak jestem sama i jest ufajdany to przytrzymuję go nogami i na siłę zmieniam. Mały oczywiście między nogami moimi.
. och..nie ma rady na te nasze wiercipiety. A jak obcinacie paznokcie? Ja wowoczas rowniez lamie prawa czlowieka
bo nie przejdzie manicure na spiocha
...A ilez sily w takim malym ludziku? normalnie zakwasy mam od prob utrzymania slodkich raczek w jednym miejscu

Widze Agulka, ze ty tez lamiesz prawa czlowieka...uffff;-). och..nie ma rady na te nasze wiercipiety. A jak obcinacie paznokcie? Ja wowoczas rowniez lamie prawa czlowieka
bo nie przejdzie manicure na spiocha
...A ilez sily w takim malym ludziku? normalnie zakwasy mam od prob utrzymania slodkich raczek w jednym miejscu
![]()
Suuuper!!! czyli dajesz na luzaku zwykle melczko nawet nie HA?:-)Ach dziewczyny pochwalę się, wprowadzilam Stasiowi normalne mleko modyfikowane i kupy piekne jak nigdy, zolciotkie. Czyli koniec skazy bialkowej, alleluja!
Trzymam kciuki za szwagierke! A co gotujesz Tygrysie?a teraz jest po 19 mała już powinna spać a jej nie ma dzieci nie wróciły od babci hm dzwonię i nikt nie odbiera brat mój miał je przywieść o 19 a tu klops tęsknię strasznię za nimi i raczej w tym roku bez nich nigdzie nie pojadę a B bardzo nalega ale ja nie jestem jeszcze gotowa
i jeszcze jedna dobra wiadomość moja jedyna szwagierka jest w ciąży (B ma jednego brata) hip hip hurra oby się udało bo raz już poroniła 2 lata temu ale wtedy to była wpadka i nie wiedziała a pracowała w restauracji od 10 do 24 nad morzem
ja teraz gotuję na dziś dla B jak wróci z pracy o 23 i na jutro
:-)

)U nas zmiana pieluszki odbywa się na łóżku podaję małemu jakiś przedmiot (w zależności co jest pod ręką) pilot, tubka kremu, pudełko do chusteczek itp i jak na razie działa, fakt że dopóki go nie "zagadam" i nie podam do raczki czegoś ciekawego to mi zwiewa po całym łóżku, a na stojąco przebrać ja nie potrafięA jaki macie sposob na zmiene pieluchy? Na stojaco u nas odpada bo Stach sie wyrywa i piszczy, na lozku tez bo...go nie mamw jego pokoiku...wiec zostal mi przewijak, ale tam niestety musze lamac prawa czlowieka;-) i sila go trzymac za nogi i rece bo oczywiscie chce sie przekrecic lub wstac...znacie jakis patent?
bo ta pielucha mi się przesuwa a to musi być idealnie założone i te falbanki ułożone jak się należy żeby niespodzianka nie wyszła na zewnątrz itd tak juz mam

Ach dziewczyny pochwalę się, wprowadzilam Stasiowi normalne mleko modyfikowane i kupy piekne jak nigdy, zolciotkie. Czyli koniec skazy bialkowej, alleluja!
:-) aż mi czasami wstyd dzisiaj np zostawiłam go z moja siostrą to grzecznie się u niej bawił i wszystko było ok do momentu aż przyszła jej teściowo mały ponoć tak się rozryczał że teściowa musiał pójść do domu 
tak samo było jak mąż poszedł z nim do swojej babci mówi że wchodzi do babci a Igor w ryk i musiał wrócić do domu
czy to kolejny etap przełomowy w rozwoju???? Ale jak ja jestem blisko to tego nie robi tzn trzyma się mocno mnie ale nie płacze.