*Kasia*
Mama Kubusia 07.09.2007r.
a u mnie sex w kuchni na podłodze;-);-);-)
No niektórzy mają wyrafinowane życie seksualne :-) zazdroszcze!!!! I już marze o mieszkaniu we trójke

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Nie mam weny do pisania. Maciuś od wczoraj jęęęęęęęęęczy. Głowa mnie już boli. Cały czas pokazuje paluszkiem na różne rzeczy i co tylko mu damy, to od nowa. Nic go nie interesuje. Wyjdziemy dziś na długi spacer, bo już nie wyrabiamy.![]()

u Nas jest to samo
jedynie mam nerwa, że R zapomniał wyjąć wózka z bagażnika i nie wyjdę z małym na spacer :-( jedynie na ogródek.Nie mam weny do pisania. Maciuś od wczoraj jęęęęęęęęęczy. Głowa mnie już boli. Cały czas pokazuje paluszkiem na różne rzeczy i co tylko mu damy, to od nowa. Nic go nie interesuje. Wyjdziemy dziś na długi spacer, bo już nie wyrabiamy.![]()
U nas od dwóch dni jest dokładnie tak samo. Olo marudzi i niczym dłużej nie potrafi się zająć, do wszystkiego wyciąga rączki, najcześciej to tych rzeczy. których mu nie wolno i jak nie dostaje to wielki ryk
U nas niestety spacerki nie pomagają, po kilkunastu minutach Olo nudzi się także jeżdzeniem w wózku i zaczyna się wiercić i marudzić, bo chce wyjść, najchętniej na rączki do mamusi..Poza tym dzisiaj w nocy też dał popis, więc dziś ledwo na oczy patrzę w pracy
Czy będzie lepiej?? Kiedy nasze dzieci będą mniej absorbujące?? Jeszcze kilka takich dni, a wyląduję w wariatkowie

Dziewczyny jak czyścicie jęzorki Waszych maluchów???? Bo Kuba oświec Panie Boże zęby da sobie umyć ---- sukces!!! Ale język za chiny ludowe nie pozwoli. Na siłe nie chce, aby go nie wystraszyć. Próbowałam prosić go aby pokazał jęzorek i wtedy, ale owszem pokazuje, ale jak widzi gazik to zaraz zamyka buźke i ucieka :-( R jak mu myje ząbki to próbuje szczoteczką mu umyć, ale też się boi aby nie ruszył się i nie wcisnoł sobie tej szczoteczki do gardła :-(
A jęzor Kuba ma taki brzydki :-(
Jak Wy to robicie????
Witam serdecznie. Następna Aga. Sliczną masz córunię. Bardzo chętnie Cię przyjmiemy do naszego grona, ale musisz byc z nami na bierząco i wiedz, że wszystko nas interesuje.( Zart) Zapraszamy na inne wątki, które są bardzo ciekawe. A długo nas juz podglądasz, czy dopiero znalazłaś to forum? Napisz jeszcze co robisz/