Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
i bardzo dobrze, sprzątaj tylko Wasze brudyKłótnie były na porzadku dziennym. Teraz wyciszyłam się i za przeproszeniem olewam wszystko. Nie posprzatanie ok niech będzie, Ty nabałaganiłeś posprzataj. Olewam to!!!! Przestałam robić za babcie klozetową. Skoro jego rodzice nie potrafią umyć kibla ja przestałam to robić. Przestałam myć, sprzatać. Dbam jedynie o Naszą strefę, że tak powiem. Jak jest czas kapieli małego wtedy myję wanne wcześniej nie.

Kasiu a macie perspektywe mieszkania oddzielnie?
Doti - podziwiwam za karmienie piersia. Jak z przesypianiem nocy? Daje Ci pospac czy nad ranem głodomorek? @ przybywaj!![]()
Zasypia około 20, budzi się o 6 rano, wtedy go karmię. Jeśli się budzi w nocy (zdarza się ostatnio, chyba ma jakieś złe sny) to albo idę i nie karmię albo idzie P. A karmić chcę tak gdzieś do roku, czyli do końca września/ Tylko nie wiem, co wtedy mu dawać zaraz po obudzeniu? Nie bardzo mi się chce od razu robić kaszkę, cyc wymaga mniej pracy :-) Co wy dajecie?JA też już zmykam do jutra pa pa paDobra, zmykam już bo jutro do pracy. Ale za tydzień znowu urlop :-):-):-) Dobranoc
a u mnie sex w kuchni na podłodze;-);-);-)Ja też uciekamjutro popołudnie, ale leci sex w wielkim mieście