reklama

Wrześniówkowe mamy

Monia kaplecik rewelacja:-):-):-)
Agnes123 witaj wsrod nas.Wiem co czujesz-ja tez do nie dawna pisalam tak samo jak ty.Ze mam dostc siedzeia w domu itp.I tez pochodze z Wroclawia:-)A konkretnie ze Srodmiescia,a jeszcze konkretniej to do rynku mam moze 5-7 min.A Ty?????

U nas o dziwo ladnie dzisiaj,bo ostanio ciagle padalo.
Nie mam natchnienia do pisania jak zreszta ostanio bardzo czesto.Postram sie napisac cos pozniej bo Naomi juz wstala.

Witaj Naomi01.Ja jestem z Muchoboru Małego.Kojarzysz gdzie to osiedle????Bo nie wszyscy się orientują.A wróciłaś już do pracy ??? czy jesteś z córeczką w domu????Teraz uciekam idę z Oliwką na plac zabaw,teraz jest tam najwięcej dzieciaczków,Oliwka uwielbia się tam bawić i zawarła już nowe przyjaźnie.Dobrze czuje się wśród dzieci.

reklama
moj P dopiero wrocil z pracy. juz mi smutno bylo samej:-(
jutro zabierzemy sie z nim po drodze do kilec do siostry. :-):tak:

moja gwiazda dzis tez pdala wczesnie, o 19:szok::szok: nie poznaje mojej coreczki:no:

Hrudzia i ten zapach czystości...mmmmmmmm- jakieś zboczone jesteśmy:-):-)
A co do wierzeń -jeszcze nad spłuczką woreczek z kamyczkami z nad morza-też niby sprzyja kasiorce no i stale zamknięta deska klozetowa pozwala zachować dobra energię:-):-)

my teraz zamykamy deske, bo julitka sie bardzo sedesem intersuje:-) i wklada lapki:-D

Ajć jestem na głodzie słodyczowym i wyżeram małemu ciastka:zawstydzona/y: Jak jakiegoś batonika zaraz nie dorwę to oszaleje:crazy::crazy: Chyba @ sie zbliża:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

ja jestem na glodzie slodyczowym od 2m-cy . czasem jest ciezko, ale da sie zyc:tak:

A są tu jeszcze jakieś MAMY z Wrocławia????????

agnes, sprawdz w watkach lokalnych. moze jest dla mam z wroclawia:happy:

gagulec, szczerze powiem, ze trudno mi zrozumiec taka sytuacje z mama. przykro mi. kto powinien byc najblizsza osoba jak nie matka?
nie ma szans na poprawe waszych stosunkow?

agulka, nie od razu Krakow zbudowali. niedlugo i ty bedziesz chodzila napalona:-D:-D:-D na poczatek moze i warto ratowac sie alkoholem. tylko uwzaj - to uzaleznia:-D:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry