Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Różne rzeczy robiłam, ale najbardziej mi się podobała praca w hotelu, ale nie mam wykształcenia a tam robiłam tylko staż. miło wspominam te 3 m-ce.

ale tak sobie lezalam i podjelam wazna decyzje nie czekam z zajsciem w kolejna ciaze 4 lata bo zn ajac zycie bym odwlekala i odwlekala zrobila kurs poszla do szkoly potem do pracy i bylobvy mi za wygodnie by znow do pieluch wracac. Dlatego tez kurs niemieckiego koncze w maju i od czerwca starania o dzidzie zaczniemy wyciagne spiralke, od stycznia kwas foliowy lykac zaczne dobrze dla hani bedzie bo dzieci razem sie wychowaja a jak mala bedzie miala 2,5- 3 latka do przedszkola juz pojdzie...
Gdzie mogę zmienic to zdjęcie po lewej stronie, chodzę szukam i nie wiem za cholipke , gdzie to się robi??? Klavell pomóz

Jakie dużoKochana, ja już 28 lat skończyłam, moim zdaniem to dużo;-):-). Planuję iść do pracy, choć wcale mi się nie chce. Od grudnia moja mama może już się małym zajmować, więc......

Ja też tyle mam i wogóle nie czuję się na te lata. Więc mam mało, jakieś 22

Mateusz też nic nie mówi. Było już tata,ale cofnęło mu się. Czasami wypadnie jakaś mama,ale sporadycznie i nie jestem pewna czy o to chodziNormalnie to ja zazdroszcze tym mamuska ktorych dzieci juz mowia mama tata itp. moja mala to leniwiec po swojemu nawija ale zeby cos powtorzyc to nie jedynie co to mamamamama
Chyba teraz skupia się na chodzeniu,bo robi postępy. Zaczyna za rączkę chodzić i prubuje sam się puszczać co oczywiście kończy się lądowaniem na dupsko lub buźkę