Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kochana Majandra zawsze czuwaDziewczyny, spokojnie. Chyba wszystko jest już ok, bo wylogowałam się próbowałam wejść na zamkniętym i nie mogłam.

bo to KM brzmi zajeb...niedobrze!!!!!!!!! boze cos mnie pokaral takim losem...?:-Hrudzia co znowu :-( nie brzmi to za dobrze![]()
a wiecie jakiej strony szukalam zaraz po zainstalaowniu wszystkiego... BB

no i na szczęście dziala

lece poczytać co tam slychać

etka wie jak tylko kiedy ona tu zajrzy
Hrudzia co znowu :-( nie brzmi to za dobrze![]()
tak, tak. tylko jak to zglosic adminowi??
Dziewczyny, spokojnie. Chyba wszystko jest już ok, bo wylogowałam się próbowałam wejść na zamkniętym i nie mogłam.

Po moją mamę w końcu zadzwonili żeby natychmiast zgłosiła się na oddział na operację. Więc pojechałyśmy razem z dzieciakami. I dobrze że był korek bo patrzę a spod maski ulatnia się dymek
Patrzę a pod spodem coś wycieka ,otwieram maskę a tam strumieniem woda z chłodnicy się wylewa
Dobrze że mąż pracuje w dobrej firmie bo pożyczyli auto służbowe
Zawieźliśmy mamę do szpitala i po auto. Najgorsze że byłam holowana a dzieciaki jak na złość uparły się jechać ze mną,bo Bartek mu wył w aucie
I weź panuj nad hamulcem, baw Bartka, Olka też zaczęła fikać w tym aucie, skwar, dzieci rozgrzane do czerwoności, duszno
Wszystko naraz się zwaliło to na bark
Ale jakoś dojechaliśmy do mechanika po ciężkiej walce

Albo on się nie nadaje albo się do niego przyczepili

dobrze, że jakoś w końcu dojechaliście. A tak z innej beczki to dlaczego tak się stało, że "obcy" mieli dostęp do zamkniętego?? Powiem Ci, że troche sie przestraszyłam, bo przecież dziewczyny piszą tam o bardzo osobistych sprawach, poza tym mamy swoje fotki itd.. Takie sytuacje moga sie powtarzać? Pytam, bo ja nie mam pojęcia jak to w ogóle działa od tej drugiej strony i jakie sa zabezpieczenia

Donkat świetny pomysł z tymi spotkaniami rodzinnymi i wszyscy przyjeżdżają ? czy jest ktoś kto zawsze się wykręca ?

Witam się od razu jak zobaczyłam
Dobrze że czuwasz....
Ja to wczoraj miałam przygodęPo moją mamę w końcu zadzwonili żeby natychmiast zgłosiła się na oddział na operację. Więc pojechałyśmy razem z dzieciakami. I dobrze że był korek bo patrzę a spod maski ulatnia się dymek
Patrzę a pod spodem coś wycieka ,otwieram maskę a tam strumieniem woda z chłodnicy się wylewa
Dobrze że mąż pracuje w dobrej firmie bo pożyczyli auto służbowe
Zawieźliśmy mamę do szpitala i po auto. Najgorsze że byłam holowana a dzieciaki jak na złość uparły się jechać ze mną,bo Bartek mu wył w aucie
I weź panuj nad hamulcem, baw Bartka, Olka też zaczęła fikać w tym aucie, skwar, dzieci rozgrzane do czerwoności, duszno
Wszystko naraz się zwaliło to na bark
Ale jakoś dojechaliśmy do mechanika po ciężkiej walce
![]()
Dziś ma operację więc trzymajcie kciuki żeby się udało
A mój brat 4 raz podchodził z prawkiem i go udupili na czymśAlbo on się nie nadaje albo się do niego przyczepili
![]()
Dobra lecę na inne wątki![]()