reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
A ja witam się wieczorowo. Co tu tak pusto.:szok:
Właśniej J usmażył kanie ( sowy) i jak tu ich nie zjeśc mimo, że odkładają się na boczki.:tak::tak::tak:

Jurto będę cały dzień sama z Adasiem, bo J znów bierze Maję do Szczecina na wycieczkę. Oj już niedługo się te wypady skończą , bo zacznie się przedszkole.

Właśniej J usmażył kanie ( sowy) i jak tu ich nie zjeśc mimo, że odkładają się na boczki.:tak::tak::tak:

.
Mniam mniam ja też lubię :tak::tak:
A tu dziś pusto żadnej "wirtualnej imprezki" nie ma

Hrudzia
jak J dziś się czuje lepiej????

Dziewczyny a co wy tak dzisiaj sobie wiek "wypominacie " przecież wiadomo że kobieta jak wino im starsza tym lepsza hihihihi ;-);-);-) więc za jakieś 30 lat będziemy doskonałe :-p;-);-):-D:-D:-D:-D tak w ogóle to podobało mi się powiedzenie Hrudzi " że kobieta nigdy nie powinna wymawiać trzech słów..... a już prawidłowej wersji nie pamiętaj Hrudzia przypomnij jak to prawidłowo szło......

Ostatnia edycja:

Jurto będę cały dzień sama z Adasiem, bo J znów bierze Maję do Szczecina na wycieczkę. Oj już niedługo się te wypady skończą , bo zacznie się przedszkole.

oj, ja uwielbiam:tak::-)

fajnie,,ze maja moze sobie tak jezdzic z tata. na pewno jest z nim bardzije zzyta.

nam dzionek bardzo milo minal u mojej siostry:tak::-)

w sobote mamy wielki rodzinny zjazd. nasi dziadkowie juz nie zyja, ale od 3 lat organizujemy zjazdy. przynajmniej nasze dzieci i rodzenstwa ciotecznego mja okazje sie poznac i spotkac. gdy dziadkowie nie zyja, to juz nie praktykuje sie spotkan na swita i inne okazje, wiec trudno utrzymac ze wszystkimi kontakt. a jest nas sporo, sporo;-):-)

Hrudzia jak J dziś się czuje lepiej????

tak w ogóle to podobało mi się powiedzenie Hrudzi " że kobieta nigdy nie powinna wymawiać trzech słów..... a już prawidłowej wersji nie pamiętaj Hrudzia przypomnij jak to prawidłowo szło......
starosc. zmarszczki i cellulit!
A tak w ogole to mam dola...moze napisze na zamknietym....ale to znowu o tym samym km:crazy::wściekła/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry