majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
U nas się tego nie praktykuje. Co ma być to będzie.Majandra co Maciuś załapał pierwsze???????
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U nas się tego nie praktykuje. Co ma być to będzie.Majandra co Maciuś załapał pierwsze???????

Mniam mniam ja też lubięA ja witam się wieczorowo. Co tu tak pusto.
Właśniej J usmażył kanie ( sowy) i jak tu ich nie zjeśc mimo, że odkładają się na boczki.
.

;-);-)

tak w ogóle to podobało mi się powiedzenie Hrudzi " że kobieta nigdy nie powinna wymawiać trzech słów..... a już prawidłowej wersji nie pamiętaj Hrudzia przypomnij jak to prawidłowo szło......A ja witam się wieczorowo. Co tu tak pusto.
Właśniej J usmażył kanie ( sowy) i jak tu ich nie zjeśc mimo, że odkładają się na boczki.
Jurto będę cały dzień sama z Adasiem, bo J znów bierze Maję do Szczecina na wycieczkę. Oj już niedługo się te wypady skończą , bo zacznie się przedszkole.
:-)
:-)etka dziewczyny coś jest nie tak bo widać nasz wątek zamknięty, co jest do .............![]()
starosc. zmarszczki i cellulit!Hrudzia jak J dziś się czuje lepiej????
tak w ogóle to podobało mi się powiedzenie Hrudzi " że kobieta nigdy nie powinna wymawiać trzech słów..... a już prawidłowej wersji nie pamiętaj Hrudzia przypomnij jak to prawidłowo szło......

starosc. zmarszczki i cellulit!
A tak w ogole to mam dola...moze napisze na zamknietym....ale to znowu o tym samym km![]()

etka wie jak tylko kiedy ona tu zajrzytak, tak. tylko jak to zglosic adminowi??