reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
cześć dziewczyny. JAk sie jednak okazuje w domu zaczynam nie miec czasu na neta:( Wczoraj wieczorem chciała mposiedziec przy kompie ale najzwyczajniej w świecie nie dałam rady bo czułam sie jakby ktoś mi piasku nawrzucał do oczu i o godzinie 20:30 położylam sie lulać. Co do pierscionka- bardzo ładny a opis bardzo szczery. Niestety ja obrączki jeszcze nie mam i powiem wam, ze co raz częsciej mysle o tym, zeby jednak sie jej dorobić:)Jeju próbuje sobie przypominac co miałam pisać- bo niestety komputer w pracy nie ma opcji " cytuj"!!!!Dobra moze później cos pobazgrolę, bo teraz troszke muszę posciemniać że robie protokół:)))

Bardzo ładne. A my mamy takie, tylko ja nie mam tego diamencika
Apart - Obrączki - Obrączka

My mamy też takie same i bez oczka. No i bez rowka ( bo chyba taki jest), mamy bardziej zlane złoto białe z zółtym:tak:

A u nas goście na roczek się wykruszaja. Myslałam, że mój chrześnaik będzie 9 m-cy starszy od Adasia, ale dobrze, że będzie chociaż kuzyn starszy o prawie 3 m-ce przyjedzie.

Szwagierka dzwoniła, że zgłosiła się wczoraj do szpitala, bo strasznie ją brzuch bolał. Okazało sie , ze to wyrostek i od razu na stół ją położyli. Więc ich nie będzie,

Ostatnia edycja:
cześć dziewczyny. JAk sie jednak okazuje w domu zaczynam nie miec czasu na neta:( Wczoraj wieczorem chciała mposiedziec przy kompie ale najzwyczajniej w świecie nie dałam rady bo czułam sie jakby ktoś mi piasku nawrzucał do oczu i o godzinie 20:30 położylam sie lulać. Co do pierscionka- bardzo ładny a opis bardzo szczery. Niestety ja obrączki jeszcze nie mam i powiem wam, ze co raz częsciej mysle o tym, zeby jednak sie jej dorobić:)Jeju próbuje sobie przypominac co miałam pisać- bo niestety komputer w pracy nie ma opcji " cytuj"!!!!Dobra moze później cos pobazgrolę, bo teraz troszke muszę posciemniać że robie protokół:)))

gagulec, zmeczenie dopada chyba wszystkich. ja stawiam na przesilenie jesienne.:crazy:

a praca jak, podoba ci sie?

A u nas goście na roczek się wykruszaja. Myslałam, że mój chrześnaik będzie 9 m-cy starszy od Adasia, ale dobrze, że będzie chociaż kuzyn starszy o prawie 3 m-ce przyjedzie.

Szwagierka dzwoniła, że zgłosiła się wczoraj do szpitala, bo strasznie ją brzuch bolał. Okazało sie , ze to wyrostek i od razu na stół ją położyli. Więc ich nie będzie,

szkoda, dobrxe chociaz ze wiesz o tym wczesniej:tak::-(

pogoda chyba was tez nie rozpiesci, a z tego co pamietam planowaliscie czesc imprezy na dworku:-(

Dokładnie Donkat oby tylko nie lało, bo wtedy mały nawet nie przejedzie sie na "prezencie"

AdaS poszaleje na nowym sprzecie po domu:-D:-D:-D

gorzej, bo jak jest takie zimno, to sie nikomu nie chce siedziec na dworze i mozna tylko sie zaziebic.

siostra mi dzis mowila, ze niby koncowka wrzesnia ma byc ladniejsza, apotem zimno nawet w pazdzierniku ma byc juz snieg-oby nieeee!!!:angry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry