justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Idąc za ciosem nacieszyłam oko Apartowymi pięknościami i młodzi z mojego ostatniego wesela mają takie obrączki Apart - Obrączki - Obrączka
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Bardzo ładne. A my mamy takie, tylko ja nie mam tego diamencika
Apart - Obrączki - Obrączka

A to jeszcze ja- Agulka gratuluje wygranej Adasia- wiadomo, ładny chopak.

cześć dziewczyny. JAk sie jednak okazuje w domu zaczynam nie miec czasu na netaWczoraj wieczorem chciała mposiedziec przy kompie ale najzwyczajniej w świecie nie dałam rady bo czułam sie jakby ktoś mi piasku nawrzucał do oczu i o godzinie 20:30 położylam sie lulać. Co do pierscionka- bardzo ładny a opis bardzo szczery. Niestety ja obrączki jeszcze nie mam i powiem wam, ze co raz częsciej mysle o tym, zeby jednak sie jej dorobić
Jeju próbuje sobie przypominac co miałam pisać- bo niestety komputer w pracy nie ma opcji " cytuj"!!!!Dobra moze później cos pobazgrolę, bo teraz troszke muszę posciemniać że robie protokół
))

A u nas goście na roczek się wykruszaja. Myslałam, że mój chrześnaik będzie 9 m-cy starszy od Adasia, ale dobrze, że będzie chociaż kuzyn starszy o prawie 3 m-ce przyjedzie.
Szwagierka dzwoniła, że zgłosiła się wczoraj do szpitala, bo strasznie ją brzuch bolał. Okazało sie , ze to wyrostek i od razu na stół ją położyli. Więc ich nie będzie,
:-(Dokładnie Donkat oby tylko nie lało, bo wtedy mały nawet nie przejedzie sie na "prezencie"