reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Dziewczyny trzymajcie kciuki bo strasznie się denerwuję tym jutrzejszym lotem i ogólnie tym wyjazdem jeżeli wszystko będzie dobrze to wrócę do was w poniedziałek pozdrawiam

cześc wszystkimJA własnie rozpoczynam ciężka prace i na poczatek mały relaksik:) Dziewczyny lecace dzisiaj - powodzenia!!!Co do oliwkowania- przyznam sie, ze my juz od jakis 2-3 miesiecy nie oliwkujemy małego; ogólnie oliwki uzywaliśmy tylko przez chyba 4 pierwsze miesiaće, a później mleczko do ciała. Teraz małego wysmaruje np. raz na tydzień mleczkiem a tak tylko codziennie pupke kremikiem smarujemy. no i buziolka oczywiscie.

Nuska i Luandzia wysokich i bezpiecznych lotów.

U na z dziec mi ok gorzej ze mną i J.
Wqrwił mnie wczoraj, kłócilismy sie też m.in. o BB o i Was. A głęboko w ciemościach mam to.
Już chciał z Wami pisac i pytac czy też tyle czasu siedzicie na forum. Czy Wasi mężowie godzą się na to, że ciągle przed kompem siedzimy.
Ach szkoda gadac.
Spaliśmy BRADZO zdaleka od siebie a jak w nocy próbował przytulic się yo jak go w kostke kpnęłam to juz pochodów więcej nie robił.

Dzis mnie strasznie podbrzusze napierdziela. Mam wzdęcia i takie ucucie jakby chciało mi się cały czas siku. Nie wiem dlaczego?

Agulka ja też miałam gledzone, ze cały czas na forum siedzę, ale jakos mineło i jest spokój- moze dlatego, ze jestem teraz stosunkowo rzadko:( Za to mój M teraz nadrabia- wraca z pracy i nie zje porzadnie tylo od razu kompa włacza i w jakieś swoje gierki gra. I wówczas komputer całkowicie zablokowany, a dziecko ma sie grzecznie samo bawic w łózeczku i nie przeszkadzać tatusiowi- juzkilka razy go na takim zachowaniu przyłapałam i wierzcie mi ja duzo toleruje, ale nie pozwolę na to ,zeby komputer był ważniejszy od małego. Juz pare razy zwróciłam uwagę, ale groziło awantura wiec wtedy kiedy M siedzi juzdłuższą chwile na kompie ja nagle zaczynam miec bardzo duzo do roboty i trzeba sie małym zajac- wiec tatus do dzieła bo inaczej ma moje gledzenie. Na razie skutkuje- jak długo? Aż przejdzie cała grę i nowa sie jeszcze nie sciagnie.

Witam wpadłam się tylko pożegnać do zobaczenia a raczej do napisania za tydzień:-) mąż się ze mnie śmieje i mówi "wreszcie tydzień bez kompa i tego Twojego BB" a jaką ma z tego satysfakcję:rofl2::happy::-p będę tęsknić pa pa .

A co do smarowania oliwka nigdy nie używałam tyko do główki na ciemieniuchę a tak to tylko balsamik dla dzieci i teraz od jakiś 4 miesięcy smaruje tylko wtedy gdy skórka jest jakaś sucha a tak to nie bo mi pediatra odradziła zeby za dużo mazideł nie stosować i faktycznie skórka ładna .
Jeszcze raz do "zobaczenia"

U mnie dzieci się pochorowały. Olka ma gorączkę i K.pojechał do lekarza.Okazało się że ma zapalenie migdałków. Całą noc czuwałam bo jak nie jedno to drugie miało gorączkę :no: Istny szpital :no: Wczoraj byłam z Bartkiem a w nocy gorączka :wściekła/y: Nie wiem co mam robić :baffled:

Bezpiecznych lotów życzę Wam dziewczyny :tak:

Nuśka , Luandzia udanych ,wysokich i spokojnych lotów a później to ...slonecznego wypoczynku:tak::-)Trzymam kciuki za lot:tak:

Etka wspólczuje bo to coś okropnego jak wszyscy w domu chorują. Zycze szybkiego powrotu do zdrowia :tak:

Larcia ten deszcz to teraz przyszedl do nas :-( ale wszyscy nie mogą mieć caly czas pięknej pogody wiec teraz wy nacieszcie się tym sloneczkiem i korzystajcie z niego jak najwięcej:tak:;-)

Agulka z tego co pamiętam że pisalaś kiedyś że ty i J nie umiecie się dlugo na siebie gniewać więc glowa do góry będzie dobrze:tak:

Klavell chętnie bym ci pomogla ale niestety niewiem jak to się robi:no:

niestety ciąza tej mojej koleżanki skączyla się poronieniem:-( dzisiaj ma mieć zabieg, będą ją czyścić:-( szkoda mi jej i kompletnie niewiem jak ją pocieszyć :baffled:
Dzwonila mi dziś teściowa że mam nie zamawiać Mateuszowi tortu na roczek bo ona zrobi i przywiezie:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Agulka z tego co pamiętam że pisalaś kiedyś że ty i J nie umiecie się dlugo na siebie gniewać więc glowa do góry będzie dobrze:tak:

niestety ciąza tej mojej koleżanki skączyla się poronieniem:-( dzisiaj ma mieć zabieg, będą ją czyścić:-( szkoda mi jej i kompletnie niewiem jak ją pocieszyć :baffled:
Dzwonila mi dziś teściowa że mam nie zamawiać Mateuszowi tortu na roczek bo ona zrobi i przywiezie:-)

To prawda, juz ze sobą gadamy:tak:

Przykro mi z powodu koleżanki, aj tez nie miałbym pojęcia jak ją pocieszyc.

Super, że teścowa torcik przywiezie u mnie piecze mama, jak zawsze bo torty robi najlepsze.
Jak znajdę wzór jaki ma zrobic to Wam pokażę, albo NIE zobaczycie na zdjęciach z roczku:-D:-D:-D

Ciekawe jak IZIE idzie rozkręcanie interesu:confused:

Etka u mnie domowy szpital sie skończył a zaczął u Ciebie. Dużo zdrówka życzę

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry