reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Monia szkoda mi twojej kolezanki.Niepowinno sie tak stac.

U nas na kwietnowkach kolejna dziewczyna odeszla bo stracila swoja fasolke.To juz chyba 5:-(:-(:-(:-(
Az mam lzy w oczach.

Wybaczcie ale nie mam sily i ochoty pisac cokolwiek.Odezwe sie pozniej-postaram sie.

Własnie sąsiad mi przyniósł zgrzewkę mleka 3,2%.
Ma firmę transportową i wozi te mleka po wioskach. Ono jest z dofinansowania unijnego czy cos w tym stylu.
Ja tam sie cieszę.

hej!
bylysmy w koncu na pregladzie oczka i wszystko w porzadeczku! julitka zachowywala sie baardzo grzecznie, az trudno uwierzyc! dala sobie pomacac i pozagladac do oczek. ona wie, gdzie sie ladnie zachowywac:-D

pogoda jakby sue delikatnie poprawaiala, ale jescze duzo trzeba czekac, aby bylo ladnie

jak chcę znaleźc kogoś z mojego miasta to jak mam to zrobic

a szuakals na dziale z watkami regionalnymi? ja tam znalalzam radom:tak:

a ja mam inne pytanie czy ktos wie jak zmienic zdjecie z plikiem DSC na JPGalbo PNG

klavell, ja taka madra nie ejstem:no:

Wkoncu od 2 dni mamy fajna,sloneczna pogode, oby tak zostalo. Mozna normalnie wyruszyc z domu, bo do tej pory przez 3 tygodnie ciagle lalo. Normalni zglupialam...ogladalam dzis ogniem i mieczem :-D

z nudow mozna zglupiec:-D:-D

właśnie wróciłam z koncertu było fajnie i pomo tego że zbliżamy się z B do 30 to lepiej się bawiliśmy niż nastolatki które z nami byli ale mam faze do juterka

tygrysku, bo zycie zaczyna sie po 30-tce!!:-D:-D:happy:

Dziewczyny trzymajcie kciuki bo strasznie się denerwuję tym jutrzejszym lotem i ogólnie tym wyjazdem jeżeli wszystko będzie dobrze to wrócę do was w poniedziałek pozdrawiam

luandzia, dasz rade, bedzie dobrze!

Nuska i Luandzia wysokich i bezpiecznych lotów.

U na z dziec mi ok gorzej ze mną i J.
Wqrwił mnie wczoraj, kłócilismy sie też m.in. o BB o i Was. A głęboko w ciemościach mam to.
Już chciał z Wami pisac i pytac czy też tyle czasu siedzicie na forum. Czy Wasi mężowie godzą się na to, że ciągle przed kompem siedzimy.
Ach szkoda gadac.
Spaliśmy BRADZO zdaleka od siebie a jak w nocy próbował przytulic się yo jak go w kostke kpnęłam to juz pochodów więcej nie robił.

Dzis mnie strasznie podbrzusze napierdziela. Mam wzdęcia i takie ucucie jakby chciało mi się cały czas siku. Nie wiem dlaczego?

agulka, mnie tez pawel wkurzal swoimi uwagami na temat BB. pogadalam z nim. wytlumaczylam, ze obowiazkow domowych nie zaniedbuje. on ma kontakt z ludzmi w pracy, ja nie. czuje sie samotna, a BB to jedyna metoda na pogadanie...... zrozumial. czasem jecze cos powie, ale jak mu przypomne to sie temat konczy.
pogadaj z J:tak::happy:

Agulka ja też miałam gledzone, ze cały czas na forum siedzę, ale jakos mineło i jest spokój- moze dlatego, ze jestem teraz stosunkowo rzadko:( Za to mój M teraz nadrabia- wraca z pracy i nie zje porzadnie tylo od razu kompa włacza i w jakieś swoje gierki gra. I wówczas komputer całkowicie zablokowany, a dziecko ma sie grzecznie samo bawic w łózeczku i nie przeszkadzać tatusiowi- juzkilka razy go na takim zachowaniu przyłapałam i wierzcie mi ja duzo toleruje, ale nie pozwolę na to ,zeby komputer był ważniejszy od małego. Juz pare razy zwróciłam uwagę, ale groziło awantura wiec wtedy kiedy M siedzi juzdłuższą chwile na kompie ja nagle zaczynam miec bardzo duzo do roboty i trzeba sie małym zajac- wiec tatus do dzieła bo inaczej ma moje gledzenie. Na razie skutkuje- jak długo? Aż przejdzie cała grę i nowa sie jeszcze nie sciagnie.

oj, te gierki !!!
przed ciaza P lubil tak grywac w nie. teraz bidulek nie ma czasu - na szczescie:laugh2:

Witam wpadłam się tylko pożegnać do zobaczenia a raczej do napisania za tydzień:-) mąż się ze mnie śmieje i mówi "wreszcie tydzień bez kompa i tego Twojego BB" a jaką ma z tego satysfakcję:rofl2::happy::-p będę tęsknić pa pa .

A co do smarowania oliwka nigdy nie używałam tyko do główki na ciemieniuchę a tak to tylko balsamik dla dzieci i teraz od jakiś 4 miesięcy smaruje tylko wtedy gdy skórka jest jakaś sucha a tak to nie bo mi pediatra odradziła zeby za dużo mazideł nie stosować i faktycznie skórka ładna .
Jeszcze raz do "zobaczenia"

nuska, trzymaj sie chmur!:-D:-D

ja tez nie uzywalam nigdy oliwki. wczesniej dlugo kapalismy w balneum hermal plus i nie trzeba bylo oliwkowac, a teraz uzywam dla malej mleczka do cialka.

U mnie dzieci się pochorowały. Olka ma gorączkę i K.pojechał do lekarza.Okazało się że ma zapalenie migdałków. Całą noc czuwałam bo jak nie jedno to drugie miało gorączkę :no: Istny szpital :no: Wczoraj byłam z Bartkiem a w nocy gorączka :wściekła/y: Nie wiem co mam robić :baffled:

Bezpiecznych lotów życzę Wam dziewczyny :tak:

etka, co cie nie zabije to cie wzmocni!
zdrowka dla dzieciaczkow!

niestety ciąza tej mojej koleżanki skączyla się poronieniem:-( dzisiaj ma mieć zabieg, będą ją czyścić:-( szkoda mi jej i kompletnie niewiem jak ją pocieszyć :baffled:
Dzwonila mi dziś teściowa że mam nie zamawiać Mateuszowi tortu na roczek bo ona zrobi i przywiezie:-)

monia, ja tez nie umiem pocieszac w takich sytuacjach. podobniez ronia sie plody z wadami, uszkodzone, wiec w sumie lepiej jak sie tak dzieje. kolejny dzidzius bedzie piekny i zdrowy.

fajnie, ze masz tort z glowy, ja zamoj zaplacilam ponad 100zl!:szok:

reklama
Mały jeszcze ma świecę pod nosem,ale już nie taką mocną. Najgorsze,ze na gruszkę nie chce już patrzeć.
S też jest podziębiony,bo słyszę jak mówi przez nos i niezniszczalną mnie też dopadło. Katar, kaszel i gardło napieprza:crazy: Ja to na bank załatwiłam się na weselu... Zachciało mi się tańcować na bosaka na kafelkach. Jaka stara taka głupia:dry:
Nuska i Luandzia wysokich i bezpiecznych lotów.

U na z dziec mi ok gorzej ze mną i J.
Wqrwił mnie wczoraj, kłócilismy sie też m.in. o BB o i Was. A głęboko w ciemościach mam to.
Już chciał z Wami pisac i pytac czy też tyle czasu siedzicie na forum. Czy Wasi mężowie godzą się na to, że ciągle przed kompem siedzimy.
Ach szkoda gadac.
Spaliśmy BRADZO zdaleka od siebie a jak w nocy próbował przytulic się yo jak go w kostke kpnęłam to juz pochodów więcej nie robił.

Dzis mnie strasznie podbrzusze napierdziela. Mam wzdęcia i takie ucucie jakby chciało mi się cały czas siku. Nie wiem dlaczego?
Tak to jest jak się bez gaci chodzi;-) Może podziębiłaś sie gdzieś?
S na początku psioczył,że tylko komputer,że ***** z głowy mi wybije i takie tam. A teraz jak coś się stanie,czy coś sobie kupię to pyta,czy pochwaliłam się już swoim dziewczynom:-D:-D
Monia szkoda mi twojej kolezanki.Niepowinno sie tak stac.

U nas na kwietnowkach kolejna dziewczyna odeszla bo stracila swoja fasolke.To juz chyba 5:-(:-(:-(:-(
Az mam lzy w oczach.

Wybaczcie ale nie mam sily i ochoty pisac cokolwiek.Odezwe sie pozniej-postaram sie.

Naomi nie myśl o takich przygnębiających rzeczach (choć wiem,że łatwo mi pisać:happy:).
Własnie sąsiad mi przyniósł zgrzewkę mleka 3,2%.
Ma firmę transportową i wozi te mleka po wioskach. Ono jest z dofinansowania unijnego czy cos w tym stylu.
Ja tam sie cieszę.
Zawsze grosz zaoszczędzony;-)
Włączyłam dzisiaj farelkę po 7,bo Mateusz wypił mleko i jakoś nie chciał się położyć pod kołderkę tylko fikał po łóżeczku więc zmarzłby. Później chciałam ją schować i wtyczki nie mogłam wyciągnąć z przedłużacza. Młody błąkał mi się po tych kablach to wkurzyłam się i pociągnęłam z kabel. Oczywiście wyrwałam go z wtyczki. Normalnie czasami to aż sama sobie brawo biję za głupiznę:-D:-D Swoją drogą wtyczka 1 bolcem stopiła plastik i przykleiła się tak na maxa. Janusz (mamy mąż) przyjedzie po południu i naprawi. A jakby tak zaczęło się palić:szok::szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry