justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Jestem przeszczęśliwa,bo moje kaloryfery robią się ciepluteńkie

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

u moich rodziców tez zaczęli palic, a ja mam juz od tygodnia cieplutko, latamy na krótki rękawek. Taki jest urok własnego ogrzewania a jak jeszcze my mamy piece kaflowe jak 20 lat temu.Jestem przeszczęśliwa,bo moje kaloryfery robią się ciepluteńkie![]()

U nas zaczynają od jutra grzać podobno, ale ostatnie noce to szczękałam zębami pod kocem. Cieplejsze kołdry pojechały na letnie przechowanie do dziadka na wieś. Dopiero w sobotę dostaniemy je z powrotem. Zimno się zrobiło jak nie wiem.Chociaż dziś jest całkiem ciepło.Jestem przeszczęśliwa,bo moje kaloryfery robią się ciepluteńkie![]()
Agulka - Agulka, gratuluję aktywności ;-) A co do mamy chrzestnej Adasia - widzisz, ludzie czasem są zbyt dumni, żeby przyznać się do braku kasy. Pewnie chciałaby kupić małemu coś ekstra a tu nie ma za co. I takiej osobie nie przegadasz, że liczy się obecność a nie prezent. Po prostu woli wkręcić kit niż pójść z gołą ręką.
.
U moich rodzicow w polsce tez juz grzeja od kilku dni a ja mam to szczescie ze u mnie grzeja przez caly rok, kiedy mi zimno to odkrecam kaloryferJestem przeszczęśliwa,bo moje kaloryfery robią się ciepluteńkie![]()
:-)u nas też w końcu zlitowali się nad nami;-)Jestem przeszczęśliwa,bo moje kaloryfery robią się ciepluteńkie![]()
Majandra i Maciuś już teraz będzie spal do rana?Maciuś już śpi:-)

)i ładnie lulu wcześniej niż normalnie.Majandra i Maciuś już teraz będzie spal do rana?![]()

:-):-):-) Co najmniej do 5:30. Dziś spał do 6:55