reklama

Wrześniówkowe mamy

Przepis na golabki wpisany w watku "salatki i przekaski"Chyba tak sie nazywa???

Czytalam ten przepis Klavell na te pieroszki,az mi slinka pociekla.Chyba w najblizszym czasie sprobuje je zrobic.

reklama
agulka, monia, jescze imprezki trwaja?
no już po imprezie :tak:prawie posprzątane czekam jeszcze aż zmywarka wysuszy pierwszą ture mycia, zaladuje drugą i ide spać bo jutro rano jadę na pogrzeb tego kolegi:-( tzn. teść mnie zawiezie a później przywiezie mnie mężczyzna od mojej mamy bo wczoraj jak wracaliśmy z urodzin to zepsulo nam się auto:wściekła/y: i to jeszcze nas skrzyżowaniu na światlach:wściekła/y:jak staneliśmy to już ruszyc nie szlo, zablokowalu się biegi i nie szlo żadnego wrzucić:no: dobrze chociaż że to bylo blisko domku więc D polecial po drugie auto a ja zostalam na środku skrzyżowania z dziećmi w aucie:crazy:ale D szybko wrócil i nas scholowal:tak:niestety narazie zas będę bez auta bo trzeba kupić nową skrzynię biegów:wściekła/y::angry:
no a teraz troszke o imprezce:tak:ogólnie się udala. Mateuszek prócz malego autka i 2 ksiązeczek nie dostal żadnego prezentu:no::szok: tylko samą kasiurę:tak:a ja tak się cieszylam bo myslalam ze dzieci będa mieć jakieś nowe zabawki a tu nic:no:
jedzenia zostalo mnóstwo,co się dalo to zamrozilam a co nie to porozdawalam:tak:
ooo zmywarka już skaczyla prać więc lece powyciągać , powrzucac drugie i spac bo jestem strasznie zmęczona;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry