Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
heheh moze sie rozpoznamy, bede miala brazowa sukienkeno przyznam się że już wczoraj pomyślalam o jakimś spotkankutrzeba będzie koniecznie się spotkać
no:-) ale napewno nie będziemy potrafily się rozpoznaćno chyba że będą tylko 2 roczki
a jak bylam dziś na szczepieniu w przychodni to byla tam dziewczyna z roczną dziewczynką no i ja już się zastanawialam a może to jest alusia
teraz co będe widzieć jakąś dziewczyne z roczną córeczką to będe się zastanawiać czy to przypadkiem nie jest alusia
![]()
Bidulka... Ale Naomi, jak ty sobie teraz radzisz? Brzuszek chyba jeszcze nie ciąży za bardzo, ale jak się czujesz?Ja tez znalazlam przyczyne placzu Naomi.Ida jej dwie dwojki na raz,gorne.Biedaczyna az mi sie jej szkoda zrobilo.Tak musi cierpiec.
No witam. Jasne, że się stęskniłyśmy. Dzięki za relację. Musiało być pięknie. A Stasiulka mogła dopaść biegunka podróżnych, albo już coś w UK go złapało ale pod wpływem zmiany klimatu, stref czasowych itp. po prostu osłabiony organizm się nie obronił. Dobrze, że się udało pozbyć tego paskudztwaCzesc BaBony? Tesknilyscie? Bo ja tak...
Potem zajrzę na zamknięty i sobie obczaję fotki
juz nzlazlam przyczyne tego slinotoku malej: JEST 3 ZABKE! GORNA JEDYNKAnie weim jak on szedl,ze nie widzialam
![]()
nie wiem jak on szedł , że nie widziałam

w wozku????????????adas nie bedzie marudziL?julitka po 15-30min ma dosc
![]()