Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Żłopę hektolitry czerwonej herbaty, staram się nie jeść po 18tej, ale 2 kg już na plusieMoja znajoma ładnie schudła, brała równolegle magnez i trzeba dużo pić wody i nie pić kawy.
Nuśka, Atru - trzymam kciuki za jutrzejszy dzień. Bebony będą z Wami myślami.![]()
[/quote
carioca, na efekty trzeba czasem poczekac pij tez duzo wody;-)
ja tz trzymam za was kciuki
Wpadłam powiedzieć dobranoc muszę jeszcze tylko wymalować pazury i jutro wielki dzień a raczej koszmar trzymajcie kciuki pa pa pa
nuska, a ty nam nadal nie zdradzilas, gdzie pracujesz?
powiedz, bo nie bedziemy trzymaly kciukow
A jak tak na chwilę, bo weny brak. Jutro może w pracy coś popazgrolę a teraz idę lulu bo jestem trochę przytłoczona pewnymi wiadomościami. Trzymajcie się babeczki. Spokojnej nocki życzę:-);-)
gagulec, oby wiadomosci jak najszybciej cie odtloczyly
Ja jestem w stanie rozkladu, dzis wzielo mnie na maxa...Nel tak samo ma taki kaszel ze pierwszy raz tak mocno slychac jakby sie jej odrywalo cos z oskrzeli..( coz za fachowy opis) d
jak sioe odrywa, to wlasnie bardzo dobrze, choc strasznie to wyglada:-(
zdroweczka zyczymy ladnym kobietkom;-)
Tylko melduję się,bo maly już śpi,a mi prasowanie wyłazi z każdego kąta więc muszę opanować ten syf. No i wszystkie bodziaki już wyszły z szuflady.
Od dłuższego czasu łażą za mną paznokcie żelowe i S dał mi na imieniny kasę i powiedział,że mam kupić sobie storczyka(bo chiałam) albo mam zrobić sobie paznokcie. I teraz oglądam te cuda. Muszę się umówić:-)
ja bym wybrala storczyka, bo kwiatki uwielbiam,a w dluzszych paznokciach mi niewygodnie![]()

.
Monia co to za tabletki?????
kurcze też by mi się takie tabsy przydały na schudnięcie żeby zejść poniżej 80 bo ja ciągle tak mam te 80 - 84 takie wahnięcie 4 kilowe ale nie wiem czy mi lekarz rodzinny da receptę hm wątpię
Jasne ze bedziemy trzymac. Powodzenia dziewczyny:-)Kochane, BaBonki, bardzo wam dziękuję za wsparcie. Trzymajcie za mnie (i za Nuśkę) jutro kciuki,