Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
pobawił sie i niedawno zasnął.
Idę do śmieci,bo właśnie wywaliłam resztkę syropu...justyna a pamietasz ile mialas tego podawac? ja mam razy dziennie 20 kropli..kurde moze to za malo...szczerze mowiac po eurespalu widzialam rezultaty juz po paru dniach, tylko ze mala nie chce mi go brac...a ten deflegmin tez niedobry ale nieduzo go wychodzi i jakos jej to mozna zaaplikowac
miód jest razem z truskawkami i orzechami mocno uczulający. Chociaż powiem Wam,że Mateuszowi słodzę czasami troszeczką miodku.aa slyszalyscie ze miodu takim maluchom dawac nie mozna...nie wiecie moze czemu?? ze wzgl na alergie?? szkoda bo myslalam ze moze zadziala troche jak opatrunek na te biedne male gardziolko
Ja od zawsze mam dlugie paznokcie tylko przy małym nie bardzo mam możliwośc na zabawę w fajne malowanie. Kochana, dzień przed terminem, po umyciu okienja bym wybrala storczyka, bo kwiatki uwielbiam,a w dluzszych paznokciach mi niewygodnie![]()
wymalowałam sobie pięknie paznokcie (również u stóp
) i w nocy pojechałam rodzić
![]()
Jasne, mi się zawsze zdawało, że kto jak kto ale ty z odchudzaniem nie masz problemów, bo na zdjęciach wyglądasz znakomicieAtru - no komu jak komu, ale mnie o odchudzaniu nie musisz tłumaczyć. Pewnie teraz się odchudzisz, ale uważaj na siebie.
Czy faktycznie przy rzucaniu palenia jest problem z wagą? Słyszałam, że miód podaje się późno i ostrożnie bo jest bardzo uczulający... Ale nie pamiętam dokładnie, od jakiego wieku można bezpiecznie spróbować dać dziecku.aa slyszalyscie ze miodu takim maluchom dawac nie mozna...nie wiecie moze czemu?? ze wzgl na alergie?? szkoda bo myslalam ze moze zadziala troche jak opatrunek na te biedne male gardziolko
Dzięki, Agulka. Kciuki będą przydatne. Już mi się nogi uginają jak pomyślę, że tam wracam...Trzymam kciuki za powracające do pracy.
trzymam kciuki za chorutkie dzieciaczki i ich mamusie, by wyzdrowiały.
Dzięki, Tygrysku. Ten system zmianowy nie jest taki straszny, o ile jakoś się da dobrze zorganizować opiekę dla maluchów. Bo albo szybciutko wracasz, albo z rana masz sporo czasu na porobienie rzeczy. A ja mam sztywne godziny. Od 9-17tej i ani w praw ani w lewo, no chyba, że nadgodziny trzeba trzasnąć. Załatwić coś w urzędzie, czy pójść do lekarza to niezła sztuka.Atru i Nuśka życze udanego wdrażania się po urlopie wychowawczym w pracach i będzie dobrze
ja za to od jutra zaczynam prace w systemie 2 zmianowym na razie zmiany są od 10 do 18 i od 6 do 14 no w moim przypadku to będzie do 13 i od 11 bo przecież karmię
B w pracy a mi się nie chce nic robić a roboty mam full
kurcze też by mi się takie tabsy przydały na schudnięcie żeby zejść poniżej 80 bo ja ciągle tak mam te 80 - 84 takie wahnięcie 4 kilowe ale nie wiem czy mi lekarz rodzinny da receptę hm wątpię
Dzięki, dzięki, Gabids. Już mnie tak nie boli jak wczoraj. Leki działają.Jasne ze bedziemy trzymac. Powodzenia dziewczyny:-)
Atru dobrze ze bylas u lekarza i wszystko sie wyjasnilo.Ja tez mialam wlasnie cos takiego po goleniu.A z tym dyskiem to auuuuuuuucccccccccc oj i jeszcze musisz isc do pracy.Trzymaj sie Atru.
.
Koniecznie skontaktuj się ze swoim rodzinnym lekarzem. Sama nie kupuj, to jednak nie jest paracetamol. Wiem, że w niektórych aptekach sprzedają bez recepty, ale raz że cena kosmos, a dwa, że bez nadzoru lekarza to trochę igranie ze zdrowiem. Ja też już od dawna myślałam o tych tabletkach, bo moje koleżanki się faszerowały tym od lat. Cóż ładnie wyglądały, ale kupywały jakieś tabsy w Czechach, bo taniej, a tamte ponoć były na pochodnej amfetaminy to można sobie wyobrazić, jak działają.Dziewczyny ja tez chce schudnac.Na watku o odchudzaniu sie zalilam ze nie mam juz w czym chodzic a nie moge przestac sie obrzerac.Tez chetnie bym chciala te tabletki co polecacie tylko kto da mi recepte![]()
Ja też nie lubię długich paznokci, bo niewygodnie. Ale zawsze jak robię to proszę o takie do końca opuszka i jest ok.Ja od zawsze mam dlugie paznokcie tylko przy małym nie bardzo mam możliwośc na zabawę w fajne malowanie. Kochana, dzień przed terminem, po umyciu okienwymalowałam sobie pięknie paznokcie (również u stóp
) i w nocy pojechałam rodzić
![]()
są tytlko na receptę????????? ile kosztowały??????zelixa jest to polski odpowiednik Meridi
co do paznokci to ja ani funduszy nie mam na nie i zdrowia do nich też bo ciągle się łąmią i rozdwajają ładny były tylko jak zarzywałam prenatal clasic i tak sobie myślę zeby znów te witaminy łykać hm nie zaszkodzą jak się jest nie wciąży????
Wiec uwazajcie 

tak są tylko na receptę i kosztowaly 35zl i jedno opakowanie starcza na miesiącsą tytlko na receptę????????? ile kosztowały??????