Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
wlasnie wysprzatalam szuflady w lozku, bo troche juz wanialy. co rok na jesien i zima mamy ten problem! juz mi sie odechhciewa tego starego domu
poprasowałam,a moje cudo obudziło się o 22pobawił sie i niedawno zasnął.
Stał w łóżeczku i ciągle tylko am,am dostal kromkę trochę zjadl, pokruszył,a resztę schował do wywrotki i darł się jak chciałm sprzątnąć
Idę do śmieci,bo właśnie wywaliłam resztkę syropu...
Ja miałam 2x po 10 kropli. A może kup jeszcze Flegaminę w syropku, jest truskawkowa i można podawać ją do 6 miesiąca.
miód jest razem z truskawkami i orzechami mocno uczulający. Chociaż powiem Wam,że Mateuszowi słodzę czasami troszeczką miodku.
Ja od zawsze mam dlugie paznokcie tylko przy małym nie bardzo mam możliwośc na zabawę w fajne malowanie. Kochana, dzień przed terminem, po umyciu okienwymalowałam sobie pięknie paznokcie (również u stóp
) i w nocy pojechałam rodzić
![]()
niezlu agregat z matiego!
a wiesz, ze podobniez nie mozna miec umalowanych paznocki u stop przy porodzie? nie widac wtedy czy sinieja.
Nocka u nas do kitu.Mala sie wiercila,poplakiwala i na dodatek mazonek rozkrecil ogrzewanie na full a nad ranem obudzilam sie z kotem na plecach bo niedomknelam drzwi i przylazl.
ja sie wyspalam jak nigdy:-) niunka sie malo budzila. nawet dalam rade wstac przed 6 i zrobic P snaiadnako
czesc dziewczyny! matko, juz nie pamietam kiedy tu ostatnio bylam...
u nas wszystko ok... maz pracuje na dwa etaty i to dlatego nie mam czasu na internet-
iza, niealdnie tak zaniedbywac e-kolezanki
fajnie, ze bediecie miec wiecej grosza, szkoda tylko ze ty jestes podwojnie umeczona.
trzymaj sie i wpadaj do nas czesciej;-)
oj wydaje mi się że te tabletki nie są dla ciebieMonia no niby jestem szczupła, ale za Chiny nie mogę się pozbyć 4 kg, słodkości same mi wchodzą do buzi, nie mam silnej woli i się z tym męczę.
wątpie żeby ci je lekarz przepisal

U nas noc taka sobie, nie najgorsza, mały całą dłoń wkłada do buzi. Od wczoraj nie ma gorączki, więc może dzis jak pogoda pozwoli wyskoczymy na jakiś mały spacerk, bo 4 dni już nie wychodziliśmy
niekoniecznie tak musi byc Angelina tez nie goraczkowala przy zakowaniu ale przy dolnych trojkach tak.a jak to jest z goraczka przy zabkach? jesli np julitce wszysly 3 zabki bez goraczki, to znaczy ze juz tak bedzie, czy moze sie pojawic przy nastepnych?