donkat
Fanka BB :)
donkat czytam posta Gabids i dopiero sobie przypomniałam o tym grzybie, zaraz po 15 sprawdze jak J wróci z pracy
ok, nie chcialam cie popedzac;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
donkat czytam posta Gabids i dopiero sobie przypomniałam o tym grzybie, zaraz po 15 sprawdze jak J wróci z pracy
to znaczy wypila tylko 100ml mleka rano.Na drugie miala jajecznice ale nie chciala.A w nocy tez sie przebudza i pewnie by grzdulnela flache mleka.Od jakiegos miesiaca daje jej mleko zanim sie poloze ale ja wiem czy to pomaga
Piszecie ze wasze dzieciaczki nie maja apetytu ostatnio.Angelka pierwsza drzemke miala o suchym pyskuto znaczy wypila tylko 100ml mleka rano.Na drugie miala jajecznice ale nie chciala.A w nocy tez sie przebudza i pewnie by grzdulnela flache mleka.Od jakiegos miesiaca daje jej mleko zanim sie poloze ale ja wiem czy to pomaga
![]()

kurcze, planuje jechac na zakupki zabawkowe do takiego duuzego sklepu, ale znow cos mi samochod szwankuje:-( juz sie nie moge doczekac, jak cos kupie malej nowego. dzis sobie uswiadomilam, ze ma chyba za malo zabawek![]()

[ame=http://pl.youtube.com/watch?v=foXy8gVKgog&feature=related]YouTube - Lenny Kravitz - I Belong to You[/ame]