reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
A ile tego tranu dajecie?

ja Łukasza nie wzmacniam niczym... ale chyba zacznę bo coś znowu kasze :baffled:

PAweł dostaje Multi Sanostol (i czasem tran)

Dobry też jest podobno bioaronC daje się go 2 xdziennie przez dwa tyg, potem min 2 tyg przerwy.

witam z rana :-D
pobudka jak zwykle o 6 (czy ja sie jeszcze kiedys wyspie:baffled:)
P pojechal o 5 na ryby ( to nie jest normalne żeby tak wcześnie wstawać z własnej woli;-)) wiec mam troszeczkę czasu dla Was

hejka ale się dziś nabuzowałam
1. byłam w szczecinie na szkoleniu i było nudno i wogóle ble spotkałąm tam taką znajomą z innego BP która właśnie zarzywa te polskie tabsy na schudnięcie i faktycznie zleciała z 44 na 40 hm aż mnie zazdrość wzieła.
2. nie wiem jak długo pracodawca będzie tolerował moje wychodzenie z pracy o godzinę szybciej bo "karmię" i dziś był telefon z kadr że mam przynieść zaśweiadczenie od lekarza że dziecko wymaga karmienia piersią hm czy mają prawo i jak długo można z tego przywileju korzystać sama nie wiem w sumie ja już swoje minimum wykorzystałam bo tak sobie wymyśliłam czy będę karmić czy nie ale do ukończenia przez Wiki roku chciałabym korzystać z tej opcji ale z drugiej strony dlaczego ja mam teraz zrezygnować jak koleżanka rodziła w czerwcu i jest traktowana na równi ze mną hm

ja korzystałam z tej opcji do września teraz robie juz normalnie 8 godz:-(
z tego co wiem masz prawo karmić chyba do 3 lat ale pracodawca może też zażądać zaświadczenia od lekarza ale wiadomo z tym nie problem:-)

Ja Julci nie podaje żadnych witamin i wlaśnie miałam sie Was o to pytać ale z tego co doczytalam to lepszy jest waszym zdaniem tran... w następnym tyg jak juz mala wyzdrowieje to idziemy na szczepenia,, pogadam z lekarka czy moge niuni podawać..

reklama
Hej. Myślalam, że ja będę dziś pierwsza a tu proszę Asia. Chyba po raz pierwszy pierwsza?
Noc nawet dobrze, Adasiowi dała w nocy nie oszukane mleko i spał do 6:15 a nie jak zwykle parę minut po 5

Asiu oddałas głosik na Adasia?????

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry