Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak niektorzy sraja i to z pod siebie zjadaja.Mieszkaja po 20 osob w jednym pokoju jedza byle co i charuja na 3 etaty.Pozniej wracaja na swoje wiochy i pokazuja innym ze stac ich na postawienie domu i Audi A6.A reszta mysli ze w Anglii kase na drzewach sie zrywa.Ale jakim kosztem,jakim zyciem jak zwierze? Ja tak nie potrafie.Oczywiscie nie wszyscy tak robia i znam wielu takich ludzi.Widzisz, Gabids, a tu, w Polsce, jest taki stereotyp, że w Anglii i Polacy srają kasą.
chyba moje slonko dostanie jakąś zabawkę w nagrode, ja odkąd skończyła pół roku nie wstalam ani razu w nocy :-) co dajecie waszym pociechom na kolację?? kaszki, mleko??heheh racja, wsiok przyjedzie i kupi se auto sprowadzone i szpanuje jak to tam dobrze było...Tak niektorzy sraja i to z pod siebie zjadaja.Mieszkaja po 20 osob w jednym pokoju jedza byle co i charuja na 3 etaty.Pozniej wracaja na swoje wiochy i pokazuja innym ze stac ich na postawienie domu i Audi A6.Ale jakim kosztem,jakim zyciem jak zwierze? Ja tak nie potrafie.
Przepraszam za dosadnosc ale az mnie ten temat ponosi.
Wiem, że tak jest, bo moja siostra cioteczna w wakacje jeździła tam do pracy i tak samo miała jak piszesz.Tak niektorzy sraja i to z pod siebie zjadaja.Mieszkaja po 20 osob w jednym pokoju jedza byle co i charuja na 3 etaty.
ok dzieki :-)Alusia na watku -Gdy mleczko juz nie wystarczy podajemy jadlospisy naszych maluszkow.Tam znajdziesz wszysto jak na dloni.