reklama

Wrześniówkowe mamy

Milej nocy dziewczyny, bidulki zapracowane, a ja nadal siedze ze mala 24h na dobe i czasami odczuwam potrzebe 'bycia potrzebna' nie tylko jej:) Po obronie rozejze sie za czyms tylko najpierw zmudna rozmowa z rodzinka bo nie wiem czy po tygodniu siedzenia z Nel dadza sobie rade:-D

hruda ciesze sie ze cos rusza w dobrym kierunku u mnie dolina:sorry2:
artu co za babsko cholerne, zawsze sie takie znajda, trzymaj fason bo jestes wartosciowa kobita, reszta moze sie tlyko uczyc od Ciebie:tak: a tak na marginesie to wkurza mnie robienie glupiej atmosfery w miejscu w ktorym trzeba odsiedziec swoje..no ale jak juz mowilam zawsze jakis los sie znajdzie....

doti buziaczki dla ciebie, spij dobrze.

majandra zycze zdrowka Maciusiowi, mam nadzieje ze to nie zaden wirus i obejdzie sie bez antybiotykow, cholerne chorobska:wściekła/y:

izabela gratuluje wygranej, teraz powinnas przeznaczyc ja na kolejna runde, moze sie poszczesci i bedzie wiecej:-)

Carioca...haslo o brunecie przednie...tyle w nim 'euforii';-) ale sie usmialam:-D

reklama
kope lat BBonki!!!!!!!

Ale mnie tu dawno nie bylo.Tesknil ktos?Nawet nie umiem powiedziec czemu tak dlugo mnie nie bylo. I brak czasu i sil i weny. Mialam chwilowe "zamarcie".
U nas postepy, Amanda chodzi trzymajac sie mebli, wiec tylko czekamy az sie "pusci". Ma juz 12 zebow, teraz zaczynaja sie te nieszczesne trojki.
Jestem teraz troche zalatana, w piatek wyprawiam swoje urodziny, wiec kupuje wszystkie potrzebne skladniki, zeby cos upichic.No i tyle. Pozdrawiam

Witam z rana. Maciuś przespał nockę całkiem ładnie. O 3:30 obudził się głodny, dałam mu mleko i Ibum (mimo że gorączki już nie miał, ale nie chciała ryzykować). Pospał do 6:10, wzięłam go do siebie i pospaliśmy do 7:30. Zjadł 1,5 kromki suchego chleba. Jest wesoły i znów sobą. No prawie, bo jeść nie chce.

Izabela, mąż wyjechał na zieloną szkołę. Wraca w sobotę.

Agulka, jak u Was nocka?

Ostatnia edycja:
Witam:-)
Majanda dobrze że z Maciusiem już lepiej że nocka byla ok. A teraz ma jeszcze gorączkę??
Agulka jak nocka??
Hurda trzymam kciuki za Ciebie i J żeby wszystko bylo dobrze...:tak::-)

Dziewczyny dziś ostatni dzień glosowania na Mateuszka:-):tak: więc mam nadzieję że oddacie mnóstwo glosów:-D

Moja jadła dziś o północy i też o 3:30. Strasznie męczą mnie te nocne wstawania. Praktycznie po drugim karmieniu najczęściej między 4 a 5 mam problem ze saniem. Mała sie wierci czekam aż zaśnie przykrywam ją, potem ja nie umiem zasnąć a ja już zasnę to budzik męża czayna dzwonić, potem drugi, potem wlącza się radio tak dla pewności, że wstanie no i przy okazji budzi się mała i ja mam po spaniu. Ehh... nie wiem czy takie podjadanie w nocy jest dla niej zdrowe?

Witam z rana. Maciuś przespał nockę całkiem ładnie. O 3:30 obudził się głodny, dałam mu mleko i Ibum (mimo że gorączki już nie miał, ale nie chciała ryzykować). Pospał do 6:10, wzięłam go do siebie i pospaliśmy do 7:30. Zjadł 1,5 kromki suchego chleba. Jest wesoły i znów sobą. No prawie, bo jeść nie chce.
Agulka, i u Was nocka?

Mówiłam, że z Maciusiem będzie ok.:-D Tzn , że będzie w miarę dobrze

Witam:-)

Agulka jak nocka??

Adaś jak prorokowałam źle dzis spał. Budził się co godzinkę i około 4 opłakał wkładając rączki do budzi. Teraz juz spi:szok: gdzie ostatnio usypiał około południa. Na pewno musi odespać. My tez mielismy sie polożyć, ale J zaczął robić śniadanko, więc zanim zjemy to mały sie obudzi i nicic z naszego odsypiania.

Monia głosik oddany a Ty oddałas na Adasia dzisiaj:sorry2:

Witam się i ja!
Majandra nawet nie wiesz jak się cieszę że Maciuś zdrowy!Może to był tylko taki jednodniowy kryzys!Zajrzałam żeby sprawdzić właśnie co u Was a teraz się żegnam i lecę na zakupki!

Jestem i ja
U nas nocka przyzwoita byly jakies male turbulencie kolo 23 ale to jeszcze nie tak zle.
Juz drugi dzien Angelka meczy sie z kupa.Robi na raty bardzo twarde bobki.Szkoda mi jej bo tak cisnie a nie mam czopkow glicerynowych.Dzisiaj od rana podam jej wiecej surowego jabkla to moze sie polepszy.
Majandra uff dobrze ze Maciej juz doszedl do siebie.I to chyba jednak zeby yly:tak:
Agulka Monia zaglosowane:happy2:

reklama
Gabids, no właśnie próbuj jej owoców dać. Maciuś też czasem ma problem z kupą jak owoców nie je. Dziś temperatura 36,4. Ufff. Ślini się okropnie. Może jednak zęby.:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry