Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
oj, z ta odwaga to u nas wlasnie jest problem! inaczej juz dawno bysmy sie za cos wzieli. jednak, trzeba w koncu sprobowac. raz sie zyje!!
Ja już wykąpana i nabalsamowana tylko dla kogo?:-(skoro M poszedł na mecz do mojego ojca.
Donkat zastanawiałam się kiedy wrócisz a branża strzał w dziesiątkę mam nadzieję u nas w ciąż zamało takich sklepów przynajmniej jak dla mnie zapkupoholiczki![]()

Kurna dziewczyny ile mam prasowaniaTo biorę sie za nie,bo po 23 na TVNie jest ZEJŚCIE, super horror

:-)u mnie tez brak odwagi a szczególnie kasy Mały budzi ie co chwilę, dałam mu czopka ale widocznie ból ząbka mu dokucza. A ja dziś w końcu włosy pofarbowałam i teraz Maja mówi, że jesteśmy bardzo do siebie podobne, bo mamy taki sam kolor włosów.

Idę oglądać you can dance i prasować bo mam małą stertę a wolę być na bieżąco. Może jeszce zajrzę ale narazie się żegnam i życzę dobrej nocy!
agulka, wy pakujecie kaske w dom, a my chcemy najpierw ja rozmnozyc, zeby bylo co pakowac![]()
Wcale nie jest superr taki sobie i nie jest straszny a te stworki:-)
Dobrej nocki pa pa :-)