30Agulka
Wrześniowe mamy'07
zdecydowalismy sie na sklep
nie ma czsu na odpoczynek, bo jescze przez m-c P beda placic, a potem czas zarabiac na nowo, zeby nie zyc z oszczednosci
gabids, nie smutaskujnigdy nie wiadomo, gdzie nas los rzuci i co sie zdarzy, wiec zawsze jest nadzieja.
juz bylam tak zmeczona ta droga ( w 3 dni zrobilismy ponad 3200km!)ze na mysl o przedluzeniu trasy mam ciarki.
spieszylismy sie ze wzgledu na julitke. to jej drugi raz, gdy zostala bez nas. po pierwszym razie sie troche rozchorowala z przezycia. balam sie jak bedzie teraz, tym bardziej, ze nie bylo na duzo dluzej.
jestem mile zaskoczona, bo po 1sze: mala byla przeszczesliwa u diadkow,
po 2gie: nie robila histerii na nasz widok, gdy wrocilismy. ucieszyla sie umiarkowanie, tak jak by nas nie bylo godinke, a nie 4 dni! znow brala tesciowa za reke i chciala sie z nia bawic, a na nas nie zwracala zbytnio uwagi![]()
w domku tez sie zachowywala normalnie i juz dawno grzecznie spi.
widze jednak, ze jest juz rozpuszczonano coz, cos za cos
![]()
Donkat sklep jakiej branży????
nigdy nie wiadomo, gdzie nas los rzuci i co sie zdarzy, wiec zawsze jest nadzieja.
no coz, cos za cos

No niewesola informacja, ale bede jeszcze dzwonic po niepublicznych zlobkach.
to co mi się podobało okazało się nie bardzo możliwe,bo miałam boki cieniowane,a powinny być równe. Chciałam móc zrobić kitkę więc są dłuższe,a nie klasyczna bombka. W domu zrobiłam sobie odrosty, ułożyłam i sama nie wiem. S wpadnie dziś przelotem do domu i powie,że wyglądam jak pojebana,bo będzie zły,że obcięłam włosy.