reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
HEJ BABECZKI
Mam takie problemy z netem ze zastanawiam sie nad zmiana na jakies upc czy cus...
Wczoraj chcialam wejsc ale godzine mi sie strona otwierala i zazwyczaj konczylo sie tym ze nie wytrzymywalam i wyl kompa...po czym wlaczalam znow i ladowala sie tak samo dlugo...zadzwonilam dzis do administratora niech cos z tym zrobi i jak narazie smiga:tak:
Jutro jade do cholernej szkoly zalatwiac papierkowa robote rowniez papierkowe PEELENY wplacac do ich 'ubogiej' kasy...niech to szlag ciagna jak moga na koniec:wściekła/y:
Obrone mam 21.10 tak ze trzymac mi kciuki;-);-)

majandra ty to masz szczescie z Twoim mezem...gdzie sie tacy pochowali??:sorry2: dobrze ze u Maciusia wszystko ok, niech choroba sie trzyma z dala bo jeszce fajne, pogodne dni przed nami szkoda by bylo siedziec w domu.

hruda 'give me the fuckn' key' :) M oporowo stoi przy swoim a ja stoje rowniez tyle ze na zakrecie:dry:
no to pora wyszukac jakis filmik na dzisiejsza noc..tylko po to by moc przy nim zasnac...

reklama
HEJ BABECZKI
Mam takie problemy z netem ze zastanawiam sie nad zmiana na jakies upc czy cus...
Wczoraj chcialam wejsc ale godzine mi sie strona otwierala i zazwyczaj konczylo sie tym ze nie wytrzymywalam i wyl kompa...po czym wlaczalam znow i ladowala sie tak samo dlugo...zadzwonilam dzis do administratora niech cos z tym zrobi i jak narazie smiga:tak:
Jutro jade do cholernej szkoly zalatwiac papierkowa robote rowniez papierkowe PEELENY wplacac do ich 'ubogiej' kasy...niech to szlag ciagna jak moga na koniec:wściekła/y:
Obrone mam 21.10 tak ze trzymac mi kciuki;-);-)

aneczka, a jki masz net?

trzymamay kciuki za obrone, das rade!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry