reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Cina, i po co ten pośpiech był? Trzeba było poczekać na opinię eksperta. Teraz będziesz się bujać w odkręcanie tego co nabroiłaś :-D Oj, kochana, nie uchronisz Filipka przed każdym złem. :no:

Hani już ma mój głosik. Szkoda, że tylko jeden.:-(

Ostatnia edycja:
Klavell - zalogowalam sie itd ale za cholere nie wiem jak mam zaglosowac, jak wybrac fotke? Nie tomna jestem...nie znalazlam zadnego wyjasnienia co i jak?

Nie tomna, przytomna bo Stach postanowil o 5 rano wpasc w histerie i tak wrzeszcal pol godziny...az zmieklam i dalam mu mleko. Po tem jescze kilka minut darl sie az zasnal...a ja sie poplaklam. Powinnam byc twarda i nie ulec mu ale...dziewczyny, taki wrzask ze ja sama glosniej nie potrafie, az uszy sie zatykaly i tak pol godziny...mam dosc!:-(:crazy:

Witam sie i ja
Juz wiecej nie napisze ze nocka byla cudowna bo nastepna zawsze jest nie przespana.I zisiaj tak bylo.Angelka co i rusz budzila sie z krzykiem.Moze zeby?

Hruda fajna niespodzianke maz zgotowal.Czy juz wszystko przyszykowane na wysoki polysk:-D
Klavel zdjecia w konkursie sliczne powinnas wygrac.:tak:

reklama
Cina, i po co ten pośpiech był? Trzeba było poczekać na opinię eksperta. Teraz będziesz się bujać w odkręcanie tego co nabroiłaś :-D Oj, kochana, nie uchronisz Filipka przed każdym złem. :no:

No taki ze mnie niestety raptus jest:zawstydzona/y:
ale i tak jak mozesz zapytaj sie co expert mysli o takich pojazdach.
I co mam zrobic zeby sie tesciowa odobrazila :zawstydzona/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry