Carioca77
BeBonka
Aneczka - to jest nagły przypadek i się nie krępuj przed pójściem na pogotowie. Swoją drogą współczuję Ci tego bólu.
Ja dziś sobie zajżałam do paszczy i widzę, że z małej dziurki zrobiło mi sie większe. Nie boli, ale pójdę do dentysty, tylko nie wiem jak on mnie będzie leczył bez zdjęcia szczęki rentgenowskiego, ale skoro nie jest to taka duż dziurka, to może można bez zdjęcia?
Ja dziś sobie zajżałam do paszczy i widzę, że z małej dziurki zrobiło mi sie większe. Nie boli, ale pójdę do dentysty, tylko nie wiem jak on mnie będzie leczył bez zdjęcia szczęki rentgenowskiego, ale skoro nie jest to taka duż dziurka, to może można bez zdjęcia?
) że przeczytałam tylko po łepkach
.
:sick:
, oczywiście za pozwoleniem mojego lekarza, stwierdził że jak mam cierpieć albo faszerować się apap`em albo codipacrm to lepiej raz a porządnie.
fajna sprawa a także lekki odpoczynek od męża i dziecka,choć tak naprawde bardzo tęskniłam za moją Olką
. Opowiadaj jak tam na spotkaniu z bb ? MAsz jakieś zdjęcia? Gdzie się spotkaliście? Ale musiało być fajnie tak znać się tylko z forum i zobaczyć na żywo to co innego:-) No może kiedyś my (wrześniówki)też się gdzieś spotkamy?
Buźka