reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
czy wspominalam nie wiem czy tu czyna blogu jak nie tu to teraz juz wiecie :-) mamy takie plany moze nie odrazu mieszkac tam ale na poczatku cos otworyzc wcos zainwestowac a jak by sie udalo to przeniec sie na stale

Witam się z rana!

Klavell Hani jest przecudna i przesłodka i do tego taka spryciula!:tak:

Agulka witaj w klubie mam podtapiaczy kibelkowych moja Tuśka też tylko kombinuje co następne utopić w toalecie:-)

Donkat no ja niestety też z tych nieszczęśliwców co śledzą kurs bo spłacamy kredyt we franku więc rata ostatnia była sporo wyższa:wściekła/y:Narazie nie przewalutowuje bo mam nadzieję że się wkońcu ten kryzys zakończy i sytuacja ustabilizuje.

Iwoneczka świetnie wiem co czujesz mi trochę ponad półtora miesiąca temu zginął czytaj ktoś zwinął cały portfel. Wszystkie dokumenty wyrabiałam od nowa, karty też bo poblokowałam i najgorsze jest to że cwaniaki się wycwaniły (Ale to jakoś głupio napisałam) i po około dwóch tygodniach przysłano mi pocztą portfel z informacją że został znaleziony w skrzynce pocztowej a wszystkie dokumenty zostały odesłane na adres instytucji je wydających zgodnie z jakimś tam rozporządzeniem więc tak czy siak trzeba było za dowód i prawko od nowa płacić bo tych odnalezionych oczywiście nikt w urzędzie Ci już nie odda:crazy:Więc dosyć że kasa zginęła to jeszcze 30zł dowód, 70zł prawko no i zdjęcia 20zł:wściekła/y:

Szablony przygotowane :) Nie jestem przekonana do pierwszego, ale do drukarni pojadę dopiero w poniedziałek więc się zastanowię jeszcze :)

Do sypialni:
c9294052446cbe8f.jpg

4a38cec09c778ad6.jpg

Przedpokój i za TV będzie powtarzalny wzór:
5c6c15374272012c.jpg

P.S. Siedziałam nad nimi do 3 w nocy :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry