Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To bede czujna, jak lasica gdyby postanowil pospacerowac i po Gdansku ;-):-)Carioca, Hruda, Mój mąż się włóczy dziś po Trójmieście :-)
Głównie po Gdyni bo badania robi i za pracą się ogląda...
Donkat, kliknij WIDOK, PASKI NARZĘDZI, PASEK NARZĘDZI NAWIGACYJNYCH.
Donkat najlepiej wcisna F11 i pasek wroci

Czesc dziewczyny.
Ja juz po pobycie w polsce.Niestety mam strasznego dola ehhh az sie pisac nie chce.:--
-(
Wita się z Wami kumpela marnotrawna
Czasu brak, sił brak wpadam tylko powiedzieć "cześć dziewuszki!!!" w myslach jestem tu z Wami
W sobotę byla u mnie na kawie EniaKuba z Krzysiem próbowali się bawić razem
mój jako pan domu był troszku brutalny
aż wstyd pisać.
choc raz na tydzien by zajrzala i poplotkowalal z nami:-)

To bede czujna, jak lasica gdyby postanowil pospacerowac i po Gdansku ;-):-)
Za praca? To juz plywac nie bedzie?
Gabids - bardzo mi przykro, bardzo smutne sa takie 'wycieczki'...a pogoda na dodatek taka depresyjna.
. Normalnie bym otworzyła w takim stanie, ale akurat ten listonosz mnie ewidentnie podrywa, nie za często mi się to zdaża ostatnio, więc nie chciałam psuc swojego wizerunku 
Asia - oj to Twój mąż zmoknie. Dziś w 3m pogoda pod psem.
Gabdis - :-( z mamą wszystko ok?
Donkat - a czemu dziś jesteś wnerwiona?
Dzis nie idziemy na spacer, wiec stwierdziłam, ze nie myję włosów, nie maluję się i chodzę w dresie cały dzien. Jak postanowiłam, tak zrobiłam i przed chwilą wstydziłam się otworzyć listonoszowi. Normalnie bym otworzyła w takim stanie, ale akurat ten listonosz mnie ewidentnie podrywa, nie za często mi się to zdaża ostatnio, więc nie chciałam psuc swojego wizerunku
Tak więc będę się już trzymać starej maksymy: myjcie się dziewczyny, bo nie znacie ani dnia ani godziny ;-)

widzisz, jaki los bywa przewrotny

ja z moim listonoszem tez lubie pogadac, ale on jest ani przystojny, ani mlody, ani ciekawy. po prostu zawsze pozartuejmy jak przynosi polecone lub paczki i juz.
fajnie miec przystojnego listonosza. wtedy mozna samemu sobie listy wysylac, zeby czesciej przychodzil![]()

Wpadłam się przywitać i podczytać co tu na klkałyście jak mnie nie było. Mała znowu przeziębiona z nosa leci ciurkirm i kaszle ale temperatury nie ma więc siedzimy w domku i się kurujemy. Teraz smacznie śpi więc mam troszkę czasu ale lecę do kuchni bo zaraz z mojej pieczarkowej tylko spalony garnek zostanie!![]()