reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
agulka, bardzo ladny ten komplecik. najbardziej mnie urzekla ta koardka z tylu marynarki- lubie takie cos malego, atak dodajacego uroku:sorry2:

a na jaka okazje to ubranko, bo albo nie piosalals, albo zapomnialam:zawstydzona/y:

donkat Cos Ty kochana nie znalazl sie :) Ale na szczescie zapomnialam ze dzien wczesnniej bylam z moim M w urzedzie wyrobic sobie tu w Anglii taki jakby numer NIP i dalam mu do schowania do jego Torby moje dokumenty bo nie bralam swojej torebki. I co sie wczoraj okazalo to moj paszport i dowod on mial na szczescie :)

mysle już o świętach, nowy ciuch i nowy fryz, bo chcę ją zaprowadzić do fryzjera

aaa, nowy fryz obowiazkowo. jak chcesz ja obciac. teraz ma dlugie wloski i grzywke chyba, tak?

donkat Cos Ty kochana nie znalazl sie :) Ale na szczescie zapomnialam ze dzien wczesnniej bylam z moim M w urzedzie wyrobic sobie tu w Anglii taki jakby numer NIP i dalam mu do schowania do jego Torby moje dokumenty bo nie bralam swojej torebki. I co sie wczoraj okazalo to moj paszport i dowod on mial na szczescie :)

no to szczescie w nieszczesciu:tak:

reklama
donkat dlugo nie jestesmy, jakos 4 m-ce :) mamy zamiar zostac na dluzej ale czy na stale to watpie :) A do tego czy nam sie lepiej zyje to powiem Ci w ten sposob Ja nie pracuje siedze z Fiilipem w domu tylko M pracuje ale nie martwie sie czy starczy mi do konca miesiaca czy nie. Tutaj zyje sie spokojniej. Rozne slyszalam opinie o tutejszym zyciuu (pewnie jak kazdy) ale sama sie przekonalam ze na poczatku to samochodu z domem sobie nie kupie ale nie musze sobie niczego odmawiac i zyjemy na normalnym poziomie :)
A co tez mysleliscie o wyjezdzie za granice ?!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry