*Iwoneczka*
Fanka BB :)
donkat wiem wiem ze u was godzinka pozniej 
Agulka ... fajniusi ten komplecik... ale nie dla mojego Filipka ...HiHi
Agulka ... fajniusi ten komplecik... ale nie dla mojego Filipka ...HiHi
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mysle już o świętach, nowy ciuch i nowy fryz, bo chcę ją zaprowadzić do fryzjeraagulka, bardzo ladny ten komplecik. najbardziej mnie urzekla ta koardka z tylu marynarki- lubie takie cos malego, atak dodajacego uroku
a na jaka okazje to ubranko, bo albo nie piosalals, albo zapomnialam![]()
mysle już o świętach, nowy ciuch i nowy fryz, bo chcę ją zaprowadzić do fryzjera
donkat Cos Ty kochana nie znalazl sieAle na szczescie zapomnialam ze dzien wczesnniej bylam z moim M w urzedzie wyrobic sobie tu w Anglii taki jakby numer NIP i dalam mu do schowania do jego Torby moje dokumenty bo nie bralam swojej torebki. I co sie wczoraj okazalo to moj paszport i dowod on mial na szczescie
![]()

aaa, nowy fryz obowiazkowo. jak chcesz ja obciac. teraz ma dlugie wloski i grzywke chyba, tak?
[/b]

donkat szczescie jak nic, gdyz jak bym zgubila dokumenty to nie moglabym opuscic terytorim Wielkiej Brytani a o wyrobienie dowodu musialabym isc do ambasady gdzie na dowod minimum czekasz pol roku :/