Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No i slusznie! Ja cos nie mam szczescia do lumpkow...jak przeszukuje te skrzynie to zawsze jakas bryndza np same biale bodziaki albo na maxa wiesniackie spodnice dla mnieA ja pakuję Staśka i jedziemy po firany i trzebaby się rozejżeć za jakąś fajną czapką dla Staśka. W sumie dla mnie też by się przydała.
A pochwalę się że w sobotę byłam na lumpach i zakupiłam Staśkowi czaderskie ogrodniczki, prawie nówki. A że w soboty u nas w lumpach 50% taniej, to zapłaciłam 7 ziko. Dumna z siebie jestem!

) to moze pojechalybysmy razem ze Staskami? Tam sie cos placi za wstep?Ile?
) to kaszlała zobaczę co się będzie dalej działo bo temperatury nadal nie ma i katar też jakby zelżał mam nadzieję że to tylko drobna infekcja. Za to ja dzisiaj wstałam zasmarkana i z bolącym gardłem także wygląda na to że Tuśka znów zdrowieje a mi sprzedała to cholerstwo.
. Jak jest nie grzeczny to przemawia do niego jak by miał minmum 3 lata. Aj szkoda gadać
A małego jej strasznie kocham to mój chrześniak i chociaż czasem jest bardzo nie dobry to mi go bardzo szkoda jak tak słyszę jak on tam płacze.