hej!!!
oj, nastawilam sie an piekny tydz taki jak byl wekened, a tu zimno i ponuro. z domu sie nie chce wychodzic, bbrrr!!!!
julitka ladnie spala, dojadla tylko w nocy troszke, bo przed snem zjadla malo. czyzyby wychodzila na prosta ze spaniem i jedzeniem???
AsiaKC, Donkat, mam nadzieję, że przyjedziecie, bo ja okna myję;-)
ja caly czas gotowa do wyjazdu. juz zapomniaalm, ze mala miala katarek. szybciutko minal, bo byl deliaktny i w pore zareagowalalm
pozniej przeanalizujemy z P trase i dam znac
Witam się i ja!
Dziś znów w pracy wczoraj dzień minął bardzo szybko i sympatycznie choć pogoda już nie była taka super jak w sobotę. Po obiadku pojechaliśmy na groby a później do Tuśkowej prababci. Babcia była nią tak zachwycona że zapomniała że upiekła ciasto i potem dzwoniła i płakała jak ona tak mogła nas przyjąć i zapomnieć o tym cieście tak jakby ciasto było dla nas najważniejsze a nie ona;-) Było sympatycznie a mała wyszalała się bo u babci miała gdzie pobiegać. Ze zdrówkiem niby lepiej trochę jeszcze ten katarek ją mączy ale mi już ręce opadają i nie mam pojęcia co robić chyba już wszystkiego próbowałam:-(jutro przejdę się z nią do lekarza to zobaczę co powie bo już zadługo ją ten katar męczy.
Z tatą na szczęście ok wczoraj już czuł się dużo lepiej także ulga. Miłego dnia dziewczyny!
anetasa, moja mama nie raz nas tak ugoscila

ilez razy pozniej plakala do sluchawki, ze w swieta nie podalla ananasa i zgnil w szafce, albo czegos innego

a jak sie czuje tato? zapomnial juz o bolu?
Nie mówiłam Wam dziewczyny, że ten czerwony płaszczyk oddałam.
A dlatego, że pod pachą był za bardzo wszyty i ciągnęły szwy. Facet pisał, że może mi wymienić, albo zwrot kasy. Ja wzięłam kasę, bo w tym roku juz sobie nie pochodzę w nim, a na wiosnę może jakiś nowy fason będzie modny.
Ale tak czy owak facet I klasa i pieniążki mam już na koncie, nawet koszty przesyłki zwrócił.
Bosiu jak mi się chce spać, w domciu cieplutko więc mnie łózko woła a mały jeszcze na chodzie, na razie grzecznie bawi sie klockami
eee, to sprzedawaca super!! nie ten co od zabawki dla Adasia, no nie?
Agulka, Maja oczywiscie pieknie wyglada w nowej fryzurce, bo sliczna z niej dziewczynka. jednak ja wole ja w dluzszych wloskach. choc wiem, ze warto obcinac, zeby sie wzmocnily
Wlasnie dzwonila do mnie moja przyjaciolka ze zmarla jej mama...

po 10 letniej walce z rakiem...o rany, wyc mi sie chce...:-(a najgorsze jest to ze nie wiem jak w takich sytuacjach pomagac...
to straszne. a z tym pocieszaniem to jest bardzo delikatna sprawa i w sumie to tez nie weim jak sie zachowac:-

-(