Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Do kogo podobny?
uchowaj Boże, ale czytałam że w drugiej połowie ciąży zaczynają sie tak zwane skurcze przepowiadające i jest to zupełnie normalne. nie wiem moze juz je odczuwam ale nie wiem że to to. Jak wy je odczuwacie?

. Nosek ma po tatusiu, pyzy po mamusi

. Tak poza tym to chyba nie za bardzo się wrodził do żadnego z nas. 

. Tzn. bez przesady - żadna dieta w stylu 1500 kalorii, ale stanowczo ograniczę ilość pochłanianego jedzenia. Tylko poradźcie, czym najbezpieczniej "pogryzać" pomiędzy posiłkami?
ak dla mnie w mieście jest to nie do zniesienia..poza tym cisza której mi ak bardzo ostatnio brakuje.Przede mną jeszcze egzamin dziś o 17:00 zaraz po nim uciekam.Uwielbiam się tam 'zadekować' jak mnie smuty ogarniają.Niestety internet tam moze uda się założyc w dalekiej przyszłośći :-( i to jedyny minus bo wiadomo że nawet w okresie kiedy cieszy nas przebywanie daleko od wszystkich zdarzają się chwile braku konaktu ze światem.Ale to tylko tydzien więc jakos wytrzymam. Trzymajcie się cieplutko (to chyba niezbyt trafne określenie jak na obecną pogodę) uważajcie na siebie i 'pchajmy' byle do wrzesnia
:-)
Papa
. Taki blondynek, ciekawe,czy nasz też taki bedzie, bo Lili ma jasniutkie włoski, chyba po mnie.